Szegeden a Remény utcában, Árkád környékén

2634 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden, az Árkádtól 500 méterre, a Remény utcában új építésű, 2 szintes + tetőteres , 13 lakásos társasházban 2022-23-ban épített kulcsrakész, modern tervezésű lakásokat kínálok eladásra.
A 35-90 m² alapterületű lakások közül mindenki megtalálja a számára megfelelő otthont. Garázs is vásárolható.
A hirdetésben található lakás, alapterülete 63,5 m2, ilyen elrendezésű lakás elérhető az első a másodikon elkelt.
Az ingatlan a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelel, mind szerkezetileg, mind esztétikailag és nem utolsó sorban energetikailag is!
Fokozottan energiatakarékos kialakításának köszönhetően Önnek minimális rezsiköltségekkel kell számolnia, amely a kiváló minőségű prémium falszerkezetnek, nyílászáróknak és szigetelési technológiáknak köszönhető ( 3 rétegű, hőszigetelt üveg, hő- illetve hangszigetelt fal aljzat, padlófűtés, 20 cm-es külső szigetelés).
A meleget kondenzációs kazán biztosítja padlófűtésen keresztül, a nyári komfortérzetet pedig a minden lakásban felszerelt hűtő-fűtő klíma.

- új építésű társasház
- kulcsrakész
- tágas lépcsőház
- garázs vásárlási lehetőség
- prémium minőségű anyagok
- alacsony fenntartás
- frekventált elhelyezkedés
- jó tömegközlekedés
- értékálló befektetés
A kitűnő tömegközlekedésnek köszönhetően számos busz- és villamosjárat segítségével juthatunk el Szeged bármely részére.
A közelben a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások (élelmiszerüzlet, iskola, patika) és a belváros is mindössze 10 perc sétatávolságra elérhető.

Igény szerint teljes műszaki paramétereket rendelkezésre tudok bocsátani.

CSOK, babaváró igényelhető, és hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni. A kulcs nálam.

Szabó Ernő 30-416-2393
Prémium Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő
PRÉMIUM

Szabó Ernő

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban