Szeghalomhoz közeli Major jó állapotú épületekkel eladó

2177 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeghalom közelében eladó a 12,76 hektár telekméretű, körbe kerített major, melyen több tégla falazatú, jó állapotú épület helyezkedik el, ebből egy teljesen felújított tanya, öt istálló épület lovaknak, marhának, juhoknak és a fennmaradó terület legeltetésre alkalmas.

Az itt található összes építmény 1950-ben épült, hasznos alapterületük közel 3000m2.

A bekerített területen három tanya épület helyezkedik el, melyek közül két lakóház azonos elosztású, azonos 55m2 hasznos alapterületű és ebből az egyik 2010-ben teljeskörű felújításon esett át, állapota kiváló.
Helyiségei: 1 hálószoba, 1 nappali, 1 konyha, 1 étkező és 1 fürdőszoba tusolóval és WC-vel. Fűtése kandalló/ kályhával megoldott. Hangulatos, fedett terasz tartozik az épülethez és a kertben gyümölcsös és szalonnasütő hely lett kialakítva.

Továbbá négy juhhodály és egy marha istálló, épületenként 500m2 alapterülettel rendelkeznek, ezekben a villany és a víz be van vezetve. A közeli földeken bérelhető legelők vannak.
Az istállókhoz tartozik egy EU-s előírásoknak megfelelő trágya tároló és egy silózásra alkalmas vasbeton placc két oldalán vasbeton támfallal.

A major három bővizű ásott kúttal rendelkezik, melyekből hidrofor segítségével vizet nyernek az állatok itatásához és vízvezetékeken keresztül juttatják be az épületekbe.

Saját trafó, háromfázisú áram tartozik az ingatlanhoz.

A major megközelítése két irányból, 3 km-es szakaszon, karbantartott, gréderezett földúton történik.

A birtokon évtizedeken keresztül sikeres juhászat működött és a mai napig állattenyésztés folyik.
A meglévő tevékenységeken túl az ingatlan elhelyezkedése, mérete és infrastruktúrája miatt alkalmas lehet mezőgazdasági tevékenység telephelyének, gépműhelynek, kacsa, liba, pulyka neveldének, vagy raktározási, termelői tevékenységek végzésére.

Amennyiben tervei megvalósításához épp egy ilyen több funkcióra alkalmas birtokot szeretne megvásárolni, további információkért , kérem keressen elérhetőségeimen.

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban