Szegvár központjában telephely, szociális létesítmény…

7515 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegvár belterületén, közvetlenül a központban található a korábbi háziipari szövetkezet 5006 m2-es telken, a 80-a években létesített 2 szintes 1200 m2-es épülete, valamint 2 további raktárépület.
Az épület nagyobb méretű műhelyeket, szociális helyiségeket, irodákat, gépészeti helyiségeket és közlekedőket tartalmaz.
Minden közmű megtalálható az ingatlanon, valamint ipari áram is rendelkezésre áll. Az udvar több mint 500 m2 területe aszfaltozott, kamion megfordulására is alkalmas kialakítással.

Falai téglából épültek, a födém kefnis szerkezetű. A tetőszerkezet fémből készült, hullám palával fedett, az ablakok fából készültek. A padozatot járólap, vagy linóleum burkolja. Fűtése központi gáz,- és vegyestüzelésű kazánnal megoldott.
Szegedi, vagy hódmezővásárhelyi ingatlan beszámítása lehetséges.

Az épület szerkezet jó állapotban van, repedés, süllyedés nem tapasztalható.
A telek hátsó határa a folyó. Központi fekvése, állapota miatt szociális létesítmény, ipari üzem, telephely létesítésére is kiváló befektetés.

Mészáros Máté

Mészáros Máté

Kapcsolattartó
Szeged
+36 (20) 343 4527
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.