Szélkakas a háztetőn, ahol Ön lehet a Vevő

5978 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szatymaz külterületén az M5-ös út mellett eladóvá vált ez az 1701 m2-es ingatlan ami az Ingatlan nyílvántartásban Szántóként bejegyzett.
A területen épült egy beépíthető tetőteres könnyűszerkezetes 25 m2-es házikó. Ahol 1 szobát, 1 konyhát, 1 fürdőszobát+wc alakítottak ki.
Az épület bővíthető tájékozodásként tekintse meg a tájékoztató alaprajzot.

Közművek közül a víz és a villany került bevezetésre, gáz az utcában, illetve a 3 fázisú áram is kiépítésre került.
Kettő fúrt kút bíztosítja az öntözést automata öntözörendszer segítségével, ebből az egyik bevizsgált ívóvízmínősítéssel alátámasztott vízet ad. Melegvízet villanybojler állítja elő.

Télen a kellemes hőérzetet villanyradiátorral érték el.
Nyílászárói műanyagok, hőlégkamrás üvegezéssel ellátott. A helyiségekben hidegburkolat van jelen,falai festettek. Tetőfedése lindab tetőlemez.

Egy könnyűszerkezetes 21 m2 -es zárható,villannyal ellátott garázs bíztosítja személygépjármű biztonságos tárolását.
Kerti szerszámok tárolására egy 11 m2 es tároló ad lehetőséget és egy betonból készült 11 m2 es garázs is helyet kapott az épület mellett. Természetessen a közművek közöl a villany mindenhova bevezetésre került. A garázsok tárolók is padlással rendelkeznek.

Közel 100 db gyümölcsfa és Othello szöllőtőkék gazdagítják a területet. Az egész ingatlan környéke rendes gazda kezeit dícséri.

Megközelíthetősége végig betónúton történik. Buszmegálló, élelmiszerbolt, néhány perc sétával elérhető. Szeged 15 perc távolságra.

Tulajdonosai nagyon szerettek itt élni de a szépkor Őket is utolérte ezért szeretnék továbbadni ezt a kellemes környezetet, melyet a Szélkakas a háztetőn is jelképez.

Ha személyesen is megtekinteni az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adásvétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésre.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva
PRÉMIUM

Hegedűs Csabáné Éva

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban