Szentendrei családi ház nagy garázzsal

220 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szentendrén, nyugodt, csendes utcában található ez a 2006-ban épült 3 szoba + nagy nappalis, amerikai konyhás családi ház. Az épület prémium anyagokból készült, ez visszaköszön a nyílászárók, a beltéri ajtók és a felhasznált anyagok minőségében. A 30cm-es falak 10 cm-es hőszigeteléssel lettek ellátva. Az ingatlan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amely tetten érhető a konyha, nappali és a nagy terasz kapcsolatában, hiszen az elrendezés egyik legfontosabb eleme itt tökéletes összhangban van.

A 128 m² lakótér helyiségei egy közlekedőről nyílnak, ahol egy hálószoba, egy gyerekszoba, egy dolgozó szoba, egy sarokkádas, épített tusolós fürdőszoba és egy háztartási helyiség alkotja a teret. A fűtésrendszer egyedi gáz mindenhol padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal kialakítva. A nagy terasz alatt található a dupla garázs, amely méreteinél fogva kényelmes parkolást és kiváló tárolási lehetőséget biztosít. Az épület egy megosztott telken található, ahol önálló egységet képez a szomszédos ingatlanoktól, tehát teljesen önálló kertes családi házként funkcionál. A telek hátsó részében található a fedett kerti sütögető, amely hangulatos kikapcsolódást biztosít a leendő tulajdonos számára.

Az ingatlan egy szerethető, hangulatos és családias egységet képez, amely kialakításában, elhelyezkedésében, értékállóságában egy nagyon jó választás a Szentendrei kínálatban.

Jöjjön el és tekintse meg, hívjon, akár hétvégén is!

This family house built in 2006, having 3 rooms plus a living room with an open space kitchen is located in a peaceful and quiet street in the town of Szentendre (Hungary). The building itself is made of premium quality materials and this is reflected in the quality of the doors and windows, interior doors and used materials. The 30-centimeter thick walls have a 10-centimeter insulation on them. The property has excellent features that can be tackled in the connection among the kitchen, the living room and the spacious terrace since one of the most important elements of the layout is in perfect harmony.

The rooms of the 148-square-meter living space all open from the hall where the available space consists of a master bedroom, a kid's room, a study, a bathroom equipped with a corner bathtub and a built shower, and a utility room. There is individual gas heating everywhere with floor heating and radiators in the rooms. Underneath the large terrace you can find the double garage that, thanks to its dimensions, provides the possibility of comfortable parking and excellent storage. The building can be found on a shared plot where it forms a unit independent from the neighbouring properties meaning that it functions as a totally separate detached house. In the back of the plot there is a covered barbeque that assures cosy relaxation opportunity for its future owner.

The property forms a lovable, pleasant and familiar unit that, thanks to its layout, location and escalation is an excellent choice among the offers in Szentendre.

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Siófok
+36 (70) 772 2711
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban