Szentgyörgyvári hegyen igényes, lakható zártkerti ingatlan

4052 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa csendes, zöld övezetében, a Szentgyörgyvári hegyen (harmadik hegyhát eleje) eladó egy 111 nm hasznos alapterületű lákóházzá alakított zártkerti ingatlan. A házhoz tartozó terület 1200 nm.
Az ingatlant a tulajdonosok 2017-ben bővítették, és teljeskörűen felújították. Ekkor megújult a teljes víz- és villamoshálózat, a tetőszerkezet, a nyílászárók, a hideg és meleg burkolatok. Megtörtént a fűtésrendszer korszerűsítése is. A helyiségeket radiátorok fűtik, melyet vegyes tüzelésű kazán működtet. A nappaliban helyet kapott egy hűtő-fűtő klíma, valamint egy infrapanel is rásegítésként. Szintén 2017ben kapott az ingatlan új konyhát, és új fürdőszobát is. Az ingatlan helyiségei: 2 teljes értékű szoba, nappali étkezővel, előtér, konyha,fürdőszoba, közlekedő, garázs, valamint egy lépcsőház, mely a kazánházhoz vezet. A tetőtérben egy teljes értékű szoba kialakítható még, amihez kellemes hangulatú terasz tartozik. A házhoz tartozó garázs fűtött, az ingatlanon belül is megközelíthető, elektromos garázsajtóval felszerelt. Az udvarba is elektromos kapun keresztül tudunk bejutni. A tetőtéri teraszon kamera lett elhelyezve. Az épület külső homlokzati hőszigeteléssel ellátott. A terület műveli ág alól már ki lett vonva, kifüggesztést nem igényel. Megközelítése aszfaltos úton megoldott.
Nagyszerű választás lehet mindnekinek, aki csendes zöldövezeti környezetben, nagyobb felújítási munkálatok nélkül szeretné kialakítani új életterét.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808