Szentgyörgyvári hegyen lakható zártkert

481 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Szentgyörgyvári hegyen, csendes környezetben, gyönyörű panorámával övezett területen eladó ez a folyamatosan karbantartott zártkerti ingatlan. (Fontos: Művelési ág alol nincs kivonva) Az épület egy gondozott, jó fekvésű, közel 2000 nm nagyságú területen helyezkedik el. Az udvaron kocsibeálló biztosítja a parkolást. A területen frissen telepített gyümölcsfák, valamint közel 200 darab nordmann fenyő is helyet kapott.
A tető néhány éve felújításon esett át. Az ingatlanban egy külön bejárattal rendelkező fürdőszoba lett kialakítva a pince szinten. Az épület rendelkezik víz, valamint villamoshálózattal, a szennyvíz elvezetése derítőben történik. Az épület a képeken látható teljes berendezéssel kerül értékesítésre. Az épület helyiségei: 1 szoba, konyha étkezővel, fedett terasz, fürdőszoba, 2 tároló, és a borospince. A lakótér helyiségeit fa tüzelésű kandalló fűti a megfelelő hőmérsékletre.
Az ingatlan kisebb ráfordítással akár állandó lakhatásra is alkalmas, így ha szeretne a város zajától elvonultan, a természet lágy ölén kialakítani új életterét, vagy csak nyaraló,pihenő helyet keres, ez a zártkert tökéletes választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.