Szentháromság utca elején 1. emeleti lakás

3401 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged belvárosának egyik legjobb részén, egyetemi karokhoz, TIK-hez, klinikákhoz, a Szegedi Dómhoz, pályaudvarhoz közel, a Szentháromság utca elején, első emeleti 100 m2-es lakás eladó.

Központi tere a tágas nappali, ezen túl 2 külön bejáratú szoba, étkezőnek is helyet adó konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba és külön WC található. Az utca felől loggia egészíti ki, de az igazi érték az egyik hálószobából a belső kertre nyiló tágasabb loggia, ahol belvárost meghazudtoló kellemes, madárdalos zöld területre látunk. Fűtése gáz-cirkó radiátorokkal, míg a nyári meleget klímaberendezés teszi kellemessé.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel költözhető.

Itt aztán minden karnyújtásnyira van, élvezheti a belváros nyújtotta összes lehetőséget, mindezt pár perces sétával elérheti. A lakás hálószobái a belső, csendes oldalon helyezkednek el, így egyidejűleg jelen vannak a nyugodt otthon feltételei is.

A lakáshoz nagyméretű saját tároló is tartozik, továbbá a földszinti folyosóról is megközelíthető 18 m2-es udvari garázs vásárolható.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére, Szeged és környékének legnagyobb ingatlanválasztékából válogathatunk.
Tel.: +36 30 9315351 Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.