Szép családi ház a fürdőövezetben!

2509 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szép családi ház a fürdőövezetben!

Új ingatlan vásárlása miatt eladóvá vált Gyula Fürdőváros Krinolinvárosi részén egy csendes, szép utcában lévő, a Várfürdőtől 300 méterre és a belvárostól mindössze 5 perc gyaloglással megközelíthető 1970-es években épült és 2009 évben felújításokon átesett vegyes falazatú családi ház.

Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban egy tágas ebédlő, illetve három külön bejáratú nagy szoba lett kialakítva. A ház központi részén található egy tágas és otthonos közös helység, ahol egy szép cserépkályha is be lett építve, ezzel is fokozva az otthon hangulatát. A közös nappali helységből az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is. Az ingatlanban a fürdőszoba is szépen felújított és jól felszerelt, ahol egy korszerű vízbojler lett beszerelve, amely kényelmesen ellátja a ház melegvízét. Az ingatlanhoz tartozik egy 537 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy közel 20 m2-es melléképület található. A ház fűtéséről gázkonvektorok és egy nagyon dekoratív és gazdaságos cserépkályha, illetve egy mobilkandalló gondoskodik. Az ingatlan kiváló statikai állapotban van, a falújítása során új nyílászárók, új vilamoshálózat, valamint új vízvezeték rendszer lett kialakítva. A ház lábazati részének körbeszigetelése is igényes módon lett kivitelezve. Az ingatlanhoz egy nagyon szépen kialakított, parkosított udvar tartozik, ahol a dekoratív kerítés is a közelmúltban lett megépítve.

Az ház lakóterülete: 91 m2.
Az udvar összesen: 537 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású és nagyszerű helyen lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.