Szép családi otthon elérhető áron!

973 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szép családi otthon elérhető áron!

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros Gyulavári városrészén egy csendes, de mégis központi utcában lévő 70-es években épült és 2018-ban felújításokon átesett kitűnő állapotú, tégla falazatú családi házat. Az ingatlanban a felújítás során új hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárókat szereltek be. Az előszoba, konyha, fürdőszoba és kamra helységekben hidegburkolat, illetve a szobákban parketta található.

Az ingatlan lakóterülete: 70 m2.
Az udvar összesen: 988 m2.
Fedett terasz területe: 5 m2.

Az ingatlan belső elosztása: előszoba, nappali, 1 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, tároló, fedett terasz, kazánház, melléképületek.

Az ingatlan tégla falazatú, amely szinte tökéletes állapotban van és a fenntartási költsége igen kedvező. A ház fűtéséről egy gázkazán gondoskodik, amelyhez az egyenletes hő elosztást lapradiátorok biztosítják, továbbá egy modern vegyes tüzelésű kazán is igény esetén használható egy mozdulattal.

Az udvar rendezett, amely két részre van osztva. Az első udvarrész egy parkosított kert, ahol virágok és gyümölcsfák találhatóak, amelyeket egy szépen kialakított, fedett teraszról nézhet új tulajdonosa. A hátsó udvarrészen több gyönyörű és egészséges gyümölcsfa található, melyeket egy szép füves rész ölel körbe.

Amennyiben ez az igen jó árban lévő, praktikus elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.