Szép ház, közel a belvároshoz

182 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár egyik kertvárosi övezetében, az Alsóváros, belvároshoz közeli szélén eladó ez kiváló állapotú, igényesen kivitelezett nappali + 3 szobás ház. Igényesen parkosított kert és nagy, 2 autónak is alkalmas garázs tartozik hozzá. Ide tényleg csak költözni kell, egy esetleges festés után. Minden ajánlatot meghallgatunk!

A ház 1978-ban épült egy 606 négyzetméteres telken. Falazata B30-as téglából van. A tető bitumenlemezzel fedett. A 80 négyzetméteres földszinten nappali, hálószoba, konyha + étkező, előszoba, fürdő található. Míg a tetőtéri lakrészben két szoba, gardrób és egy fürdőszoba lett kialakítva, 50 négyzetméteren. A ház alatt található kettő, összesen kb. 80 négyzetméteres pince is. Az udvar motoros kapun keresztül közelíthető meg, ahol szintén motoros garázsajtón keresztül állhatunk be a két autó számára elég helyet biztosító 50 nm-es garázsba. Udvar felől egy nagy fedett terasz is lehetőséget ad a szabadban való pihenésre.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

A fűtés gázkazánnal, radiátoros hőleadással működik. A fűtésköltség belefér a kedvezményes tarifába. A melegvizet tárolós gázbojler és elektromos bojler biztosítja. A nyári kellemes hőmérsékletről a földszinten kettő, míg az emeleten egy klíma gondoskodik.

A ház rejtett kincse, a kíváncsi szemek elől elzárt, intim, gyönyörűen parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott kert, ahol bőven van hely játszótérnek, vagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta és a család kedvenceinek legyen hol rohangálni. De akár még egy medencének is lenne helye. A képeken látható kerti garnitúra és grillsütő ajándékba jár a házhoz.

A bevásárláshoz a közelben Lidl, Aldi , Interspar és több kisebb-nagyobb iparcikk üzlet is a rendelkezésre áll. A Sóstói stadion is csak 5 perces sétára van. Az elhelyezkedéséből kifolyólag jó a közlekedés a város bármely része felé. A belváros is pár perc alatt elérhető autóval vagy a közelben levő buszmegállóból. Parkolás a ház előtt díjmentesen biztosított. Az M7-es autópálya jelzőlámpán való áthaladás nélkül elérhető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban