Szépen felújított ház keresi lakóit

198 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fehérvárcsurgón, csendes belterületi helyen, a kastélypark mellett, de aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a teljesen és igényesen felújított, 94 négyzetméteres, 3 szobás családi ház, 1087 négyzetméteres telken. Akár pihenésre, akár állandó lakhatásra ideális.

A házban két nagy szoba, nappali, konyha étkezővel és fürdőszoba került kialakításra. Az udvaron garázs és melléképületek, amelyek akár másik garázsként is kialakíthatók. A parkosított kertet a gyönyörű fedett teraszról is megcsodálhatjuk.

A felújítás 5 évvel ezelőtt történt, melynek során új nyílászárók, kerültek beépítésre kívül és belül is. A fűtés korszerű gázkazánnal és radiátoros hőleadással üzemel. A fürdőszoba és burkolatok cseréje is megtörtént. A tető is új, még garanciális. A fedett terasz is ekkor készült. Fél éve volt legutóbb festés, tehát ha a színek megfelelnek az új tulajdonosnak is, akkor még azzal sem kell foglalkoznia csak a költözéssel.

Ismerve a mai építőanyagárakat és a szakemberek leterheltségét, nem kétséges, hogy rövid idő alatt ilyen szintű felújítás nem oldható meg. Tehát aki nem szeretne egy ilyen feladattal foglalkozni, hanem inkább a készet választja, akkor az ő számára ideális választás lehet ez a ház.

A nyári meleg és a téli hideg ellen a vastag, 50 cm-es téglafalakon kívül, még a rajta elhelyezett szigetelés is segít védekezni. Az ablakokon mindenhol redőny és szúnyogháló is található. Az udvaron bő vizű ásott kút segít az öntözésben.

A közlekedés kiváló. Távolsági buszmegálló pár száz méterre található. Székesfehérvár 20 perc autóval. A falu mellett fog elhaladni a pár év múlva megépítendő gyorsforgalmi út, amely az M7 autópályához fog csatlakozni.

A házzal szemben van a kastélypark, ami népszerű kirándulóhely. A közelben a Fehérvárcsurgói víztározó, ami pedig kedvelt horgászhely, főleg a bojlis horgászok számára, kapitális méretű pontyokkal. Mellette a Gaja-völgyi tájcentrum, ami szintén népszerű kirándulóhely egész évben.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban