Szepetneken, felújítandó családi ház, szép telekkel!

1179 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától pár percre, Szepetneken vált eladóvá, ez az 1930-as években épült, tégla falazatú, családi ház. Az ingatlan szinte a település központjában található, így minden könnyedén megközelíthető. A 65 nm nagyságú ház teljes felújításra váró állapotában várja új tulajdonosát. Az ingatlanba a közművek közül csak a villany lett bevezetve. A telken megtalálható a víz, a ház falán pedig a gáz. Szennyvíz kiállás közvetlen a kerítés előtt. Az udvaron nagy melléképületek találhatók. A saroktelek nagysága 2776 nm. Méretéből adódóan a terület tökéletesen alkalmas kertészkedésre, gyümölcsfák ültetésére, gazdálkodásra. Az ingatlan helységei: előszoba, konyha nagy kamrakapcsolattal, 2 szoba.
Ha Ön szeretne egy családi házat, ami saját maga alakíthat, újíthat fel akkor megtalálta a magához illőt. A ingatlan per és tehermentes. Az ár irányár!
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.