Szeretne a Konstantin-palotában lakni?

12141 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hódmezővásárhelyen, eladó a Konstantin-palota patinás épületében egy észszerű alapterületű lakás. Az 1800-as évek végén épült bérpalota a város egyik meghatározó műemléke, melynek utcai homlokzati felújítási terveit a műemlékvédelem 2019 őszén elfogadta. A tervek alapján a homlokzat felújítása 2021 év végéig elkészül.

A tágas belső terek és a közel négy méteres - akár galériázható - belmagasság egy kényelmes otthon kialakításának lehetőségét rejtik. A nagy nyílászáróknak köszönhetően egész nap világos a 71 m2-es lakás jelentős része. A lakás használati értékét növeli az a belső terasztető, melyről a környező lakások is nyílnak és egyben teraszként is hasznosítható. A ház a belváros szívében fekszik. A lakás szeptembertől beköltözhető.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel keressen bátran, a hét bármely napján.
A 06 -30/742 50 20-as telefonszámon várom hívását, Sárainé Kovács Ágnes.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.