Szerkezet kész ház eladó közel a Balatonhoz Balatongyörökön

316 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék bemutatni Önnek Balatongyörökön 1000 m2-es csendes utcában lévő telken, mely közel van a parthoz egy szerkezetkész 82 m2 nettó alapterületű szerkezet kész családi házat terasszal. Az ingatlan keleti, nyugati tájolású, benapozása nagyon jó. A lakótér 76 m2 és ehhez terveztek egy 14m2-es külső teraszt.

A LAKÓÉPÜLET elrendezése és főbb jellemzői:

• A szerkezet kész ingatlan jelen állásban úgy néz ki, hogy belülről a válaszfalak még nem lettek kialakítva, így a tervtől valamennyire el lehet térni. A kiállások megvannak természetesen ami a vizet, szennyvizet érinti.

A lakótérben jelen tervek szerint megtalálható 1 amerikai konyhás nappali étkezővel, 3 kisebb szoba, 1 kádas fürdő, a hálóhoz tartozik 1 tusolós fürdő, 1 külön toalett, valamint 1 mosókonyha és közlekedő.
Az ingatlan 30-as téglából készült. A lábazati szigetelés is kész. A ház cserépfedést kapott. Az anyagokat láthatják a képeken. Az alaprajzot is csatoltam a jobb tájékozódás végett.

A telekre már be lett kötve a víz, villany szennyvíz. A gáz megtalálható igény szerint a ház előtt az utcában.
3x25 Amperes villany lett kivitelezve.

A telek beépítettsége nem lett teljes mértékben kihasználva, mindössze 10%, de itt a tervek még módosíthatóak, ha valaki igény szerint bővíteni szeretné még a házat, az alap is bővíthető.

Természetesen elsősorban jelen állapotában eladó az ingatlan, de ha olyan érdeklődés merülne fel, hogy befejezve is érdekelné az illetőt, akkor személyesen tudok erről több információt is adni márciusi árakkal.

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton található gyerekbarát strand (1km-re), étterem stb, ami mindössze kb 700m-re található. A 71-es úthoz képest a Balaton felé eső részen helyezkedik el.
A helyi érdekességeken kívűl a közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi atrakció is van pl. Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Gyógyfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

Az ingatlan egy már kialakult családi házas övezetben helyezkedik el. Teljesen kíváló kisgyermekes családoknak életvitel szerinti lakhatásra vagy nyaralónak is tökéletes. Kb 700 m-re van mindössze a strandtól, és kb 20 percre van a túrázást kedvelőknek az erdő, de említsük meg a biciklis utat, amin keresztül meg is kerülhetjük a Balatont. Szuper kis hely, igazi gyöngyszem!

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van még, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! További információkkal tudok szolgálni.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.