Szerkezetkész családi ház panorámával eladó

2769 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves érdeklődők, befektetők FIGYELEM!!!

Egy különleges páratlan lehetőségre szeretném felhívni a figyelmüket! Sokan keresnek telkeket, mert építkezni szeretnének Balatongyörökön olyan helyen, ami nem feltétlen a lapban van, de még legyen panorámája is. Manapság már nem egyszerű, a lehetőségek megfogyatkoztak.

Kivételes alkalomnak köszönhetően ez a szerkezetkész ház eladóvá vált és várja leendő tulajdonosát.
Ez az ingatlan délnyugati fekvésű, szuper elrendezésű, egy szintes nagy teraszos, páratlan kilátással és részben BALATONI PANORÁMÁVAL rendelkezik, mely sok lehetőséget rejt magában.

Balatongyörök északi részén, új környezetben egy 2000 m2-es, széles telken jelenleg szerkezetkész állapotban lévő ház eladó, mely lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésére formálja leendő tulajdonosa. Nem kell megalkudni, elfogadni mások ízlését.

Fontosabb információk:

1. A telek területe 2000 m2, itt 400m2-es beépíthetőségből mindössze 25%-ot használtak ki. Széles telekről beszélünk (kb. 39m) ebből kifolyólag még további lehetőségek vannak. A telek nem vízszintes, mérések alapján 10% körüli lejtése van.
2. Az ivóvíz, csatorna és elektromos áram csatlakozása megtörtént, gáz igény esetén az utcában.
3. A ház 2018-ban készült 30-as Porotherm OKOS falazóblokkokból, melynek nettó össz alapterülete 212 m2, valamint a terasz alatt alá lett pincézve, külön bejárattal tervezve egy 33.6m2-es rész (ide nem terveztek fűtést), mely 30-as zsalukőből készült. Ez a terasz alatti rész egy gazdasági építményt vált ki, melyben valamennyi kerti és más egyéb szerszám tárolására ad lehetőséget. Ide egy tusolót is terveztek.
A lakórészt egy szintben tervezték, mely áll a következőkből: 1 amerikai konyhás nappali, 3 szoba, 1 dolgozó szoba, 1 nyári konyha, 1 mosókonyha, 1 kamra, 1 komplett fürdő, 1 toalett, szélfogó, közlekedő. Ehhez jön egy 36 m2-es terasz lenyűgöző kilátással, mely nyugati fekvésű, részben balatoni panorámával, valamint 1db 27 m2-es garázs (4,45 m x 6m) melyen keresztül is be tudunk menni a lakótérbe. A tervek szerint a teraszra grillezőt is terveztek. Ebből adódóan a házban jelenleg adottak a vizes, szennyvizes, villany kiállások. A válaszfalak még nincsenek kivitelezve, ebből kifolyólag még van lehetőség kisebb módosításokra. A garázs és a nyári konyha is még egy helység, ezért is igény szerint még a lakótérhez csatolható és különálló garázst is lehet a telekre építeni, mivel a teljes beépíthetőséget nem használták ki.

Kérem tekintsék meg az alaprajzot!

4. A ház jelenlegi állapotában betonfödémmel rendelkezik és erre jött rá a 25 fokos tető, mely Bramac cserepet kapott.
5. Az épület fűtését hőszivattyúval tervezték megoldani (a csövezés is látszik a képeken), emellett a nappaliban alternatív megoldásként kandallót is terveztek. A kandalló amellett, hogy kényelmi elem, tartalékfűtésként is igénybe vehető. Kéményének koromzsák ajtaja a tisztítás miatt praktikusan mellékhelyiségre, a mögötte levő helységbe fog nyílni.

Az ingatlan frekventált helyen található Balatongyörökön, kb 1 km-re a strandtól. A közelben kisebb bevásárlási lehetőség van. Kb 7km-re van Keszthelytől, ahol aztán minden más nagyobb bevásárlási lehetőség akad, Tesco, Interspar stb, valamint kórház, iskolák, óvodák. Egyébként itt van óvoda. Iskola már a szomszédos Vonyarcvashegyen is van, vagy Keszthelyen több alternatíva is van. Akit érdekel jelezze és szívesen elmondom.

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton található gyerekbarát strand, étterem, közelben a Balatongyöröki szépkilátó, Golf pálya, sőt itt a túrakedvelőknek is van sok lehetőség. Biciklis út is itt megy el, lehetőséget ad a Balatonkörüli biciklis túrára.
A helyi érdekességeken kívül a közelben nagyon sok hely van, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van pl. Festetics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Gyógyfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Komoly érdeklődő esetén személyes találkozó keretében részletesebb tájékoztatást fogok adni és további tervekkel tudok szolgálni. Egyéb felmerülő kérdések kapcsán is keressen bizalommal.
Igény esetén kivitelezőt tudok ajánlani, akivel személyes tapasztalatunk is volt, megbízható és szívből ajánlom.

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, komolyan érdekli, kérem forduljon hozzám bizalommal! Hétvégén is, de előre egyeztetett időpontban tudom mutatni.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Dear Customer!

I would like to bring this opportunity to your attention!
This half made house is on sale and it is located in Balatongyörök in a 2000 m2 big land. The netto size of this house is 212 m2.
This house was built in 2018. It is made of 30 cm Porotherm clever bricks which helps to isolate the house more. At this moment the roof is completed.
It has 1 American style living room with a kitchen, 3 bedrooms, 1 office, 1 bathroom and 1 extra separate toilet, 1 laundry room.
You can check the drawing for more details.
It has a huge terrace and the owner was planning to have a grill corner and they planned an extra summer kitchen right next to it behind the garage. Since there is no wall at this moment between, there is still an opportunity to make more areas in the house and built a separate garage outside instead.
This land has originally 400m2 to built on but they used only 25% of it, therefore there is still an opportunity to built an extra garage or something else. In front of the house there is a covered area for one car only.
At this moment the house was planned with heat pump they have prepared the pipes for that too.
As an addition option they planned a stove as well.
This is briefly, so if this opportunity has caught your attention, please do not hesitate to contact me for further information.

Best regards,
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.