Szerkezetkész ház eladó jó lehetőségekkel

146 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves érdeklődők, befektetők FIGYELEM!!!

Figyelmükbe szeretnék ajánlani egy BALATONGYÖRÖKÖN, délnyugati fekvésű, szuper elrendezésű, egy szintes teraszos, részben BALATONI PANORÁMÁS, szerkezetkész családi házat, melyben még sok lehetőség is rejlik. Szuper lehetőség azoknak, akik valami újban gondolkodnak, esetleg nem találtak eddig megfelelő telket álmai házának megvalósításához!

Balatongyörök északi részén, újházas környezetben egy 2000 m2-es, széles telken jelenleg szerkezetkész állatotban lévő ház eladó, mely lehetőséget ad arra, hogy saját izlésére formálja leendő tulajdonosa. Nem kell megalkudni, elfogadni mások ízlését. Gyönyörű festői környezetben van, keleti oldalon az erdő, kilátó, a nyugati fekvésű teraszról viszont csodálatos naplemente tárulhat maga elé esténként, délre nézve még a Balatonból is látni fog egy darabot.

Fontosabb információk:

1. A telek területe 2000 m2, itt 400m2-es rész lett kivonva és ennek mindössze 25%-át használtak ki. Széles telekről beszélünk (kb. 39m) ebből kifolyólag még további lehetőségek vannak. A telek nem vízszintes, mérések alapján 10% alatti lejtése van.
2. Az ivóvíz, csatorna és elektromos áram csatlakozása megtörtént, gáz igény esetén az utcában.

3. A ház 2018-ban készült 30-as Porotherm okostéglából, melynek összes alapterülete 219 m2, ez magába foglalja a 36.96 m2-es teraszt, valamint a terasz alatti pincerészt, ami 30.6m2. Utcafronton a garázs előtt gondoskodtak fedett beállóról, mely 23,49 m2, ezt a tereprendezés után térkővel gondolták kivitelezni.

A házat egy szintben tervezték, mely áll a következőkből: 1 amerikai konyhás nappali, 3 szoba, 1 dolgozó, 1 nyári konyha, 1 mosókonyha, 1 kamra, 1 komplett fürdő, 1 toalett, szélfogó, közlekedő. Ehhez jön egy 36 m2-es terasz, mely nyugati fekvésű, részben balatoni panorámával, valamint 1db 27 m2-es garázs (4,45 m x 6m) melyen keresztül be tudunk menni a lakótérbe. A lakórész főbejárata a déli oldalon kapott helyett, a dolgozó mellett, de a garázsból is ezt meg tudjuk tenni a közlekedőt használva.
A tervek szerint a teraszra grillezőt is terveztek. A válaszfalak még nincsenek kivitelezve, ebből kifolyólag még van lehetőség kisebb módosításokra. Jelenlegi készültségi fok szerint a nyárikonyhát és garázst igény szerint is be lehetne integrálni a lakótérbe és egy különálló garázst építeni akár.

A pincébe külön a déli oldalról tudunk bejutni, mely a terasz alatti részen kapott helyet. A kerti szerszámoknak lett kialakítva, és a kerti tevékenység zavartalan kivitelezése érdekében mosdót is terveztek, melynek kiállásai látszódnak. Ez a rész már körbe lett draincsövezve, valamint szigetelve lett.

Kérem tekintsék meg az alaprajzot és össze lehet vetni a képekkel, készültségi fokkal.

4. A ház jelenlegi állapotában betonfödémmel rendelkezik és erre jött rá a 25 fokos tető, mely Bramac cserepet kapott.
5. Az épület fűtését hőszivattyúval tervezték megoldani, emellett a nappaliban alternatív megoldásként kandallót is terveztek. A kandalló amellett, hogy kényelmi elem, tartalékfűtésként is igénybe vehető. Kéményének koromzsák ajtaja a tisztítás miatt praktikusan mellékhelyiségbe tervezték a nyílását.

Az ingatlan frekventált helyen található Balatongyörökön, kb 1,8 km-re a strandtól. A közelben kisebb bevásárlási lehetőség van. Kb 7km-re van Keszthelytől, ahol aztán minden más nagyobb bevásárlási lehetőség adott, mint pl. Tesco, Interspar stb, valamint kórház, iskolák, óvodák. Egyébként itt van óvoda. Iskola már a szomszédos Vonyarcvashegyen is van, vagy Keszthelyen több alternatíva. Akit érdekel jelezze és szívesen elmondom.

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton található gyerekbarát strand, étterem, közelben a Balatongyöröki szépkilátó, Golf pálya, sőt itt a túrakedvelőknek is van sok lehetőség. Biciklis út is itt megy el, lehetőséget ad a Balatonkörüli biciklis túrára.
A helyi érdekességeken kívül a közelben nagyon sok hely van, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van pl. Festetics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Gyógyfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Igény esetén további képeket tudok küldeni emailben.

Komoly érdeklődő esetén személyes találkozó keretében részletesebb tájékoztatást fogok adni és további tervekkel tudok szolgálni.

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, komolyan érdekli, kérem forduljon hozzám bizalommal! Hétvégén is, előre egyeztetett időpontban.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522