Szigetbecsén festői környezetben családi ház eladó!

453 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ráckeve közvetlen szomszédságában Szigetbecsén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.
Jól megközelíthető utcában, buszmegállótól kb. 4-5 perc séta távolságra helyezkedik el.
Közelben szebbnél, szebb sétálási lehetőségek, óvoda, iskola, posta, illetve az orvosi rendelő is csak pár percre található. Kisebb boltok és a környék egyik legjobb étterme is várja az itt lakókat. Az utca csendes, rendezett és kulturált.

Az ingatlan eredetileg a 70's évek végén vályogból épült, majd több részletben lett felújítva!
Először a tető, ezt követően pedig 2016-ban teljes körű felújítás történt az ingatlanon belül is, ekkor kapott új nyílászárókat is, végül 2019-ben a központi fűtés korszerűsítése is megtörtént.

Az ingatlan elrendezése az alaprajzon megtekinthető. A fedett teraszról az előszobába érkezünk, ahonnan balra egy kisebb hálószoba, jobbra egy nagyobb nyílik, melyből egy újabb nagyszobába juthatunk. Az előszobából tovább haladva az étkezőbe érkezünk, innen nyílik a fürdőszoba és a konyhasarok, melyhez egy kamra is tartozik.
Az egész ház alatt száraz pince található, melyben a fűtés gépesítése kapott helyet és a tárolási lehetőség is adott.

A 2338 nm területű telken helyet kapott többek között egy garázs, melyhez lebetonozott beálló vezet, nyári konyha, kinti wc és több melléképület is, melyek fa tárolására, de akár állattartásra is alkalmasak!
Az amúgy is festői környezetben lévő telek egy része gyönyörűen parkosított, a másik felét jelenleg a hátsó szomszéd műveli, idei évben kukorica ültetvényként!

Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető, további kérdés esetén állok rendelkezésére.

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban