Szigetszentmárton Duna parti részén felújított ház várja

805 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk Szigetszentmárton Duna parti részén egy felújított nyaralót, mely életvitelszerűen használható, mint ahogy most is. Az ingatlan egy 497 m2 területű telken helyezkedik el. Dunától pár méterre, kiváló horgászparadicsom.

A ház eredetileg 1979-ben épült, majd jelenlegi tulajdonosai 2019-ben szinte újjá varázsolták. Kialakításra került egy 20 m2-s fedett terasz és egy kocsibeálló, ezen kívül pedig a ház teljes villany és vízvezetékét kicserélték. A régi konvektoros fűtés helyett központi fűtést építettek ki, a burkolatok és a nyílászárók cseréje is megtörtént.
A jelenleg két szintes ház alatt található egy 20 m2-s pince, mely egy "kis" klub vagy hobbi helyiségként funkcionál, bárpulttal és padokkal.
Az ingatlan szigeteléssel ellátott, teljes mértékben életvitelszerűen használható. Építési módját tekintve könnyűszerkezetes ház, mely masszív beton alapra épült. Buszmegálló és megálló pár perces távolságra, illetve Szigetszentmárton központja is ahol óvoda, iskola és boltok várják.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335
Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.