Szigetszentmártonban, Dunához közel családi ház eladó!

882 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csepel sziget szívében, Ráckeve szomszédságában, Szigetszentmártonban kínálok eladásra, egy páratlan kivitelezésű, galériás, családi házat, a Dunától 300 méterre!

A 100 nm lakótérrel rendelkező ingatlan egy 403 nm területű telken helyezkedik el!
A 2010-ben felújított ingatlan megépítését is, nagyfokú precizitás jellemzi, annak minden négyzetméterében visszaköszön a minőség! Ám ha ez nem lenne elég a felújítást a kivitelező saját részre készítette, ezáltal mindenre gondosan odafigyelt.
A minőségi anyagok mellett, a maximális igényesség jellemzi, ahol lépten-nyomon "belebotlunk" egy kis extrába.

Az ingatlan elrendezését tekintve egy hatalmas amerikai konyhás nappaliba érkezünk, melyet egy gyönyörű konyhapult és egy kandalló különít el egymástól! Innen nyílik egy kamra és a fürdőszoba, ez utóbbit akár az udvarról is megközelíthetjük.
A nappaliból egy télikertbe érkezünk, mely jelenleg gyerekszobaként funkcionál és innen jutunk fel a galériára is!
Az étkező közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, a 30 nm-es szintén igényesen megépített teraszon egy különleges, egyedi tervezésű sütögető is helyet kapott!

Az ingatlan a központhoz közel helyezkedik el, így a közelben minden megtalálható, posta, ABC, buszmegálló, mégis a kerítés kialakításának köszönhetően megmaradt a lakók intim szférája, így maximális élvezhetik nyugalmat!

Ha Ön is az igényesség nagykövete, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

További kérdés esetén állok rendelkezésére!

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban