Szigetszentmiklóson új, energiatakarékos ikerház eladó

435 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szigetszentmiklós déli kertvárosi részén, a Bucka-tó szomszédságában, pár percre a Ráckevei-Soroksári-Duna-ágtól forgalomtól mentes zsákutcában, energiatakarékos, modern, kulcsrakész ikerház, egyenként nettó 112 m2-es alapterülettel, 25 m2-es terasszal, saját 594 m2-es privát kerttel eladó! Nagycsaládosoknak is kiváló lehetőség!

A modern ikerház a kiváló tervezésnek köszönhetően tágas, világos, jól szeparált! 4 hálószoba, nappali-étkező, konyha, tároló, külön wc, fürdőszoba. Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!

Helyiségek/Burkolat/Alapterület

Előtér kerámia 3,05 m2
Nappali-étkező -konyha kerámia 42,18 m2
Tároló kerámia 4,48 m2
Közlekedő kerámia 8,82 m2
Fürdő kerámia 7,00 m2
Wc. kerámia 1,50 m2
Szoba laminált parketta 14,50 m2
Szoba laminált parketta 10,14 m2
Szoba laminált parketta 10,08 m2
Szoba laminált parketta 10,08 m2

Alapterület összesen: 112,55 m2

Az ingatlant a beruházó saját forrásból építi, évtizedes szakmai tapasztalattal, minőségi anyagok felhasználásával, magas műszaki tartalommal. Beruházó referencia ingatlanai a közelben megtekinthetőek!

A beruházó kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra: így az energiatakarékos épület fűtés és meleg víz ellátásáért a hőszivattyús rendszer lesz a felelős, padlófűtéssel, H tarifás órákkal. A családi házban kiépítésre kerül a riasztórendszer, a klíma és a napelemes rendszer kiállásai. Az ár a kulcsrakész átadás mellett a beépített redőnyök és szúnyoghálók kivitelezését is tartalmazza. A családi ház zsaluköves kerítéssel, utcafronton zsaluköves alappal, léces betétekkel kerül átadásra. Természetesen az ingatlant saját ízlésére szabhatja (burkolatok, kiállások, szaniterek...), a belső válaszfalakat is, így a szobák elosztását is saját elképzeléseire, igényeire alakíthatja. Részletes műszaki tartalomért kérem keressen elérhetőségeimen!

Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, külső falakon 15 cm-es EPS hőszigeteléssel, míg a lábazaton 12cm-es zártcellás grafitos hőszigetelő lemezzel készülnek, színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm.es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 15 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 25 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A külső nyílászárók 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, redőnyökkel, szúnyoghálókkal. Az épület héjazata cserép, antracit színben.

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel, 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető! Szakembereink a legjobb piaci feltételek mellett segítik új otthona megvásárlásában, legyen szó hitelezésről, jogi kérdésről!

Az ikerház elhelyezkedése kiváló! A lakó és pihenőövezet, a tó és Ráckevei-Soroksári-Duna-ág közelsége teszik még nyugodtabbá a fákkal, erdővel szegélyezett környezetet. Buszmegálló, HÉV, iskola, óvoda, játszótér pár percre mind elérhető. Miklós Pláza, bevásárlási lehetőségek, orvos, bankok 5 perc autóútra, M0-ás 10 perc alatt elérhető, így Budapest több irányból is megközelíthető!

Az ikerház kulcsrakész átadása: 2023.III. negyedév!

További kérdéseivel kapcsolatban kérem keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban