Szilsárkány, eladó felújítandó családi ház

999 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron Megye, Szilsárkány, felújítandó családi ház eladó

Szilsárkány község elhelyezkedése: a Rábaköz középső részén, Csornától 9 kilométerre délre fekszik.
A település legfontosabb közúti megközelítési útvonala a nagy forg.almú 86-os főút, illetve északi határában elhalad az M86-os autóút is, amely azt eredményezi, hogy Győr is gyorsan megközelíthető, nem csak Csorna a nagyobb városok közül.
Népesség: kb 680 fő
A településen megtalálható általános iskola, óvoda, bölcsőde, posta, orvosi ellátás, illetve nevezetességei is vannak, mint az Evangélikus templom, Római katolikus templom, a Baditz-kastély illetve a Hőgyész-kúria.

Az 1975-ben épült 110 nm hasznos alapterületű családi ház 942 m2-es telken fekszik.
A telek hátsó részét akár el is lehet adni, a szomszédoknak szándékában áll a saját telkük bővítése.
A családi ház mögött rendelkezésre áll egy 16 m2-es tároló, mely egybe épült a házzal.
Az ingatlan 50 cm-es falazattal tekintélyes épület, melyet a jelenlegi tulajdonosok már elkezdtek felújítani. Statikus által is ellenőrzött, elmondása szerint is egy jól megépített házról beszélünk, érdemes időt, energiát ráfordítani az épületre.
Jelenlegi elosztását tekintve két nagy utcafronti szobából áll, egy konyha, fürdőszoba és egy nagy előszoba található benne. A házhoz egyben épült még két olyan helyiség, mely közül az egyikből kialakítható egy újabb szoba kisebb átalakítással.
A ház alulról történő vízszigetelése után a falak külső szigetelése inkább csak esztétikai szempontból szükséges, hiszen nagyon jó hőtartó képességű a ház. A tető jelen állapotában még néhány évig használható, később elegendő a vékony lécek és a héjazat cseréje, a vastag gerendák, a tartószerkezet kiváló állapotban vannak.
A belső felújítási munkálatok során az aljzat nagy része eltávolításra került, ez a munkálat az új tulajdonost már nem terheli.
A víz és a villany (3 fázis, 108 Amper) elérhető a házban, a gáz a kerítés előtt húzódik. Kiépített csatornarendszer jelenleg még nem elérhető a községben.
Tekintse meg a házat, mely azonnal birtokba vehető!
Keressen bizalommal! +36203526426

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban