Szinte kettő, szinte kész!

595 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kelenföldön, néhány percre a Fehérvári és az Etele úttól, eladóvá vált egy szinte két szobás, szinte teljesen felújított tégla lakás!

Egy 2 emeletes, 6 lakásos társasház második emeletén található. A lépcsőház rendezett, a lakóközösség jó kapcsolatot ápol. A háznak hátul egy zöld, hangulatos k.b. 300 nm-s közös kertje van, amit jelenleg nem használ senki, de akár kis hinta, homokozó vagy pad elhelyezése is lehetséges.

A lakás a tulajdoni lap szerint 53 nm-s, de egy mostani mérés alapján 57 nm. Erkélye 4 nm, utcafronti, déli fekvésű.
Elosztása a következő: tágas nappali + hall, konyha étkezővel és kamrával, fürdőszoba, mellékhelyiség.
A jelenlegi elosztás is nagyon jó, és mivel a lakás állapota jó, ezért hozzányúlni, szétverni nem szükséges most. Ha azonban valaki nagyobb fába vágná a fejszéjét akár vásárláskor, akár később, úgy a jelenlegi hallba át lehet tenni a konyhát, és így a nappali mellég egy tágas hálószobát külön gardróbhelyiséggel is kaphatunk.

A lakást az elmúlt években elkezdték felújítani, melynek befejezése a következő tulajdonosra vár. Ami eddig megtörtént:
- villany- és vízvezetékek cseréje
- fűtés korszerűsítés: a régi, konvektoros fűtés helyett új, modern, fűtőpanelek kerültek a plafonra a szobában és a mellékhelyiségben is. A fürdőszobába egy törölközőszárítós radiátor, valamint a konyhai infrapanelek beszerzése az új tulajdonosra vár.
- a meleg vizet egy új Ariston villanybojler biztosítja
- a burkolatok cseréje megtörtént
- a nyílászárók közül az utcafrontiak cseréje még hátravan, de a konyhai, kamrai és a wc ablakai már cserélve lettek.
- a fürdőszobai kád új, ennek a bekötése még hátra van. Szintén innen még hiányzik a világítás valamint egy mosdó felszerelése.
- a konyhapult is új, a villanytűzhely megvásárlása és felszerelése szükséges.

A beltér fiatalos, dizájnos. Több falon is meghagyták a lepucolt téglákat, melyek egy kőbalzsam réteg felvitele után rendkívül jó hangulatot adnak a lakásnak.

A közösköltség barátságos: 15.000 Ft, mely egy felújítási alapot is tartalmaz.
A lakásnak saját, zárható pincéje van az alagsorban.

A környék szuper -és ezt őszintén mondom, én is itt nőttem fel! Intézmények, rendelő intézet, boltok, gyorséttermek néhány perc sétával elérhetőek. A közlekedés szempontjából az 1-s villamos, valamint a 41-s, 17-s és a 47-s villamos megállója szinten 100 m-n belül található, az Alléé valamint az újonnan nyílt Etele Pláza és az M4-s metró sem több, mint 5 perc kocsival és 10 perc BKV-val.

Bátran ajánlom első lakásként, de akár befektetésnek is!

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.