Szitásdombon erkélyes, 90 m2-es lakás eladó

3143 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr és Vámosszabadi határán, a Szitásdomb lakóparkban kínálok eladásra egy 90 m2-es első emeleti téglalakást. A ház 2016-ban épült két lépcsőházas, hőszigetelt, kétszintes társasház.
Az első emeleten 3 lakás van, itt helyezkedik el ez a 90,05 m2-es nappali + 3 szobás lakás. A nappali világos, tágas, nyugati fekvésű. 3 hálószoba található a lakásban, két szobának saját délkeleti fekvésű erkélye van.
A nagyméretű konyha-étkezőhöz egy tágas tárolóhelyiség tartozik. A konyhabútor nem fixen épített, megbeszélés tárgyát képezi.
A zöld-fehér színű fürdőszoba és WC egy helyiségben van. Kétállásos zuhanyzó és törülközőszárító áll rendelkezésre. /külön WC kialakítható, a helyiség adott, a vízcsövek kiépítve/
A nyílászárókon redőny, nagy részén szúnyogháló is található, kívül klímát szereltek fel. Kondenzációs gázkazán szolgáltatja a melegvizet és a fűtést.
Színes, antiallergén vinyl padlót fektettek le a lakásban.
A ház mellett három gépkocsinak kiépített térkövezett parkoló áll rendelkezésre.
Szitásdomb gyorsan fejlődő lakópark Győr mellett közvetlenül, a városi buszjárat is megáll is. A közelben a Mosoni-Duna, az egyetem, az Árkád bevásárlóközpont is gyorsan elérhető.
Ha szeretne ennek a jó fekvésű, vidám, nagy méretű lakásnak az új tulajdonosa lenni, hívjon és mutatom!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.