Szombathely beépített kandalló,pincés,gerendás,bútorozott

338 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Szombathely városában egy csodálatos, 3 szintes, gerendás mennyezetű, Déli fekvésű ,világos beltérrel rendelkező ,családi ház! Az ingatlan 206 m²-es lakótérrel és egy 242 m²-es telekmérettel rendelkezik. Az épület pincével 26m2 is rendelkezik, így tökéletes lehetőséget nyújt a tárolásra. Az ingatlan kiváló állapotban van, és minőségi bútorokkal együtt eladó, így azonnal beköltözhető.

Az ingatlan belső terében egy tágas szoba, egy nappali, valamint egy fürdőszoba található, melyek nagy területe miatt, további szobák alakíthatók ki. Az alacsony fenntartás érdekében az ingatlan stílusosan berendezett, így önnek csak költöznie kell. A tetőtér beépítésére is lehetőség van, a saját ízlése szerint, így még több helyet nyerhetünk a család számára.

A környék csendes, így garantált a nyugodt pihenés. Az ingatlan felszerelt és kényelmes közlekedést biztosít a közeli belváros felé. A külön fürdő és wc lehetővé teszi, hogy többen is kényelmesen használják az ingatlant. Zuhanyzó ,és sarokkád is megtalálható. A parkosított udvarban pihenhetünk, meditálhatunk, miközben élvezzük a friss levegőt, és a csendet. A prémium anyagokból épült ingatlan redőnyözött, így a hőség sem fog zavarni bennünket.

A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Az új nyílászárók biztosítják a tökéletes hőszigetelést, így az ingatlan melegebb és hideg napokon is élvezhető. A fedett kocsibeálló alatt, lehetőség van gépjármű parkolására, ezért parkolásigondok sem fognak felmerülni.

Az ingatlan belső részén egy modern, spotlámpás amerikai konyha található, mely kényelmes otthont nyújt a gasztronómia szerelmeseinek és a haspártiaknak! Az új villamoshálózatnak és víz-csővezetékeknek köszönhetően ,nem kell aggódnunk a régi, elavult vezetékek miatt. A saját tárolóban pedig kényelmesen tudjuk tárolni a használati tárgyainkat. Tető héjazata Bitumenzsindely.

Az ingatlanban egy csodálatos beépített kandalló is található, ami még meghittebbé ,romantikusabbá teszi a téli estéket, kis forraltbor társaságában. A mennyezet rusztikus gerendázata még jobban ráerősít erre az érzésre. Az ingatlan háromfázisú árammal rendelkezik, így bármilyen nagyobb gépet is használhatunk. A beépített szekrények pedig még praktikusabbá teszik az ingatlant, mert rengeteg ruhaneműt képes elnyelni! Fűtését: Gázkazán+ radiátor oldja meg.

A közelben fellelhető: Játszótér, Iskola Óvoda, Bevásárlóközpontok, Buszmegálló, Ipari parkban munkahelyek, Belváros,

Ne habozzon, és bátran válassza ezt a csodálatos ingatlant ,és nézzük meg együtt Szombathelyen!+36707775138 toth.mihaly@ving.hu

For sale in the city of Szombathely, a wonderful, 3-story, beamed ceiling, south-facing family house with a bright interior! The property has a living space of 206 m² and a plot size of 242 m². The building also has a basement of 26m2, so it offers a perfect opportunity for storage. The property is in excellent condition and is sold with quality furniture, so it can be moved into immediately.

In the interior of the property there is a spacious room, a living room, and a bathroom, which, due to their large area, can be made into additional rooms. The property is stylishly furnished for low maintenance, so all you have to do is move in. It is also possible to install the attic, according to your own taste, so we can gain even more space for the family.

The area is quiet, so a peaceful rest is guaranteed. The property is equipped and provides convenient transportation to the nearby city center. The separate bathroom and toilet allow several people to comfortably use the property. There is also a shower and a corner bathtub. You can relax and meditate in the landscaped yard while enjoying the fresh air and silence. The property, built from premium materials, has shutters, so the heat won't bother us either.

The terrace offers a beautiful view of the surroundings. The new doors and windows ensure perfect thermal insulation, so the property can be enjoyed both on warmer and colder days. Under the covered car park, it is possible to park a car, so there will be no parking problems.

In the interior of the property, there is a modern American kitchen with spotlights, which provides a comfortable home for lovers of gastronomy and people with a stomach! Thanks to the new electricity network and water pipelines, we don't have to worry about old, outdated lines. And we can comfortably store our household items in our own storage. Roof covering bitumen shingles.The property also has a wonderful built-in fireplace, which makes winter evenings even more intimate and romantic, accompanied by a small mulled wine. The rustic ceiling beams reinforce this feeling even more. The property has three-phase electricity, so we can use any larger machine. And the built-in wardrobes make the property even more practical, because it can absorb a lot of clothes!

Nearby you can find: Playground, Kindergarten School, Shopping Centers, Bus Stop, Workplaces in the Industrial Park, Downtown,

Do not hesitate and boldly choose this wonderful property and let's see it together in Szombathely! +36707775138 toth.mihaly@ving.hu

Tóth Mihály

Tóth Mihály

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Körmend
+36 (70) 777 5138
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban