Szuper kis ház berendezve eladó Bece-hegyen két generációnak

2443 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretném felhívni figyelmét különleges ajánlatunkra! Ez a jól megépített, masszív ingatlan, 2 külön generációnak ad lehetőséget az együttélésre anélkül, hogy zavarják egymást Bece-hegyen a természet lágy ölében!
Kérem tekintse meg az általam készített rajzot és leírást.

Eladásra kínálok Bece-hegyen kb 400m-re a balatongyöröki golfpályától egy csendes kis utcában lévő (NEM a 71-es út mentén) 120 m2-es nettó területű, 2 szintes, kiváló, családi házat TELJES BÚTORZATTAL, ami egy 777m2-es gondozott telken fekszik. Ház felső teraszáról lehet látni a Balatont.

Elrendezése:
Földszint: 1 télikert, 1 amerikai konyhás étkezős nappali, 1 fürdőszoba káddal és tusolóval valamint toalettel, 1 hálószoba gardróbbal, 1 spejz
Emelet: 2 hálószoba, 1 társalgó, 1 tusolós fürdő toalettel, udvarra néző terasszal, ahonnan a Balatont és néhány tanúhegyet is lehet egy kicsit látni.
A kertben 1 melléképület van, ami kerti szerszámoknak, egyéb másra alkalmas, valamint egy fedett autóbeálló. Grillezni is lehet.

Fontosabb jellemzői:
• 777 m2 a telek nagysága. A ház gazdasági épületként szerepel (mert ott csak ez megengedett), de művelés alól kivett terület. 2 szintből áll (földszint és emeleti szint), ezek nettó összes négyzetmétere kb 120 m2-re jön ki.

2007-ben építették és itt mindenre gondoltak!! 30-as téglából készült, vasbeton födémes, a felső szint mennyezete is szigetelt, az gipszkartonos. Padlás kihasználható ezenfelül rakodásra is.
A ház az imént lett kész illetve még csinosítgatják, hisz ismét komplett belső esztétikai felújítást kapott, a felső szintre külön külső bejáratot készítettek, ezáltal lehetővé tették a külön bejárást.

Az ingatlanban minden szobában van légkondi. Riasztóval ellátott.

• Víz, villany, gáz természetesen van, mivel Bece-hegyen nincs csatorna itt derítővel (zárt rendszerű víztározóval) kellett kiváltani ezt. Éjszakai villany van.

• Hőtározós gázkazán biztosítja a meleget télen, valamint nagyon szép cserépkályha ékesíti a nappalit ami kellemes meleget biztosít a télen a nagy hidegben.

• B 30-as téglából készült a ház, a tető cserép fedést kapott. 12cm-es külső hőszigetelést kapott a ház és a tető is szigetelve van. A nyílászárók nagyon szép fából készültek, zsalugáterrel zárható. A télikertben 3 réteg üvegezésű műanyag nyílászárók vannak. A bejárati ajtó speciális biztonsági ajtó.

• Mindössze 777 m2-es telken helyezkedik el, ami gondozott és örökzöld növényekkel van ellátva, füvesítve. Ez kimondottan tökéletes, hisz nem kell nagy munkát fektetni a kert gondozására. Ásott kút van, ami tökéletes a kert locsolására is.

A tulajdonos saját maga igényeire szabta, nem hagyott ki semmit. A egész ingatlan jó minőségű olasz kerámia burkolatot kapott, a szobákban laminált parketta található. A konyhában jó minőségű konyhát készíttettek fából, háztartási gépekkel. Valamennyi bútor maradna.
A felső szinten az egyik helységben egy konyhát alakítottak ki, ezáltal külön háztartásban is tud élni a két család vagy akinek kedve van kihasználva a környezet adta lehetőségeket akár szobakiadással is lehet foglalkozni. Nagyon sok olyan nagyvárosi ember van akik álmodnak csak az ilyen békés környezetről, nem beszélve a golfpálya közelsége, Balaton, a bicikliút, az erdő stb.

Kérem tekintse meg a képeket azok magukért beszélnek. Nagyon sok képem van még. Ha komolyabban érdekelné kérem szóljon, hogy ezeket is átküldhessem Önnek.

Aki ismeri Bece-hegyet, Balatongyörök egyik legszebb része. Nagyon meghitt környékről beszélünk, közel a golfpálya és ott terül el a Balaton. Ez nem mindennapi látvány. Ez a hely a Balaton északi részének egyik sokak által kedvelt helye.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg lenne kérdése, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522