Szuper kis ikeriház akár több generációnak is

4518 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szuper lehetőség azoknak is, akik szobakiadásban gondolkodnak vagy éppen több generáció lakik együtt.

Szeretnék bemutatni Önnek egy 490 m2-es telken elhelyezkedő déli fekvésű, 3 szintes, jó elosztású 150 m2-es kettes ikerház egyik felét, melytől tulajdonosa meg szeretne válni.

Itt tudni kell, hogy az alsó szintre külön bejáraton juthatunk be egyszer a kert felől, majd az emeletre egy oldal lépcsőn keresztül jutunk be. Innen vezet fel egy fa lépcső a tetőtérbe. A tetőtéri rész komplett felújításon ment keresztül, beleértve a fürdőt is. A tetőtéri terasz balatoni panorámával rendelkezik, ezt ki is szokták adni nyári viszonlatban kihasználva a turizmus adta lehetőségeket.

Az ingatlan alatt utcafront felől van egy 36 m2-es dupla garázs két kisebb autónak, valamint az udvarban van egy fedett kocsibeálló, valamint további hely parkolás céljára is.

A ház kialakítása rendkívűl praktikus, hisz mint már mondtam itt nincsenek nagy terek, hanem több generációnak is nyújt elkülönült részeket.

Földszinti elosztása: 1 konyha, 1 nagyobb szoba, előtér és 1 tusolós kis fürdő toalettel.

Emeleten található: 1 konyha, 1 nappali, 1 hálószoba, 1 előszoba, 1 fürdő, külön Wc

Tetőtér: Szintén egy apartman jellegű, mely 1 konyhából, 1 nagyobb erkély kapcsolatos szobából, 1 komplett fürdőből (tusoló Wc-vel) áll.

Legyenek kedvesek megtekinteni az általam készített rajzokat szintek szerint.

Műszaki paraméterek a következők:

• 490 m2 a telek nagysága, 150 m2 a ház belső nettó része (a terasz ezen felül még kb 9 m2.)
• Az ingatlan 1970-ben épült tégálból. A ház komplett belső felújításon ment keresztül 2017-ben. 42 cm-es falazata van. A falak kaptak egy külső színt, de külön szigetelve nem lett. Az ingatlan teteje tegolát kapott és külön még szigetelték is.
• Gáz cirkó központi fűtés jellemző radiátorokkal. A kazán ki lett cserélve Baxi kazánra, ami szintén jó minőségű. Az előtérben egy ma is folyamatosan használt és karban tartott cserépkályha ad meleget a nagy hidegben valamint inverteres hűtő-fűtő klíma lett beszereleve.
• Az ingatlan szinte összes ablaka új műanyag nyílászáróval rendelkezik.
• Hideg és meleg burkolatok megtalálhatók az ingatlanban.
• Az udvarban taláható melléképület, tüzifa tároló és egyéb raktárként funkcionál.

A kert nagyon szépen parkosított, sok örökzöld található itt.

Az ingatlan egy családiházas övezetben helyezkedik el Keszthelyen, közel a bevásárló központhoz. A Balatonpartra, Libás strandra innen egy 10 perc alatt le lehet sétálni. Gyermekesek számára egyaránt kiváló, a közelben van játszótér is, iskola, óvoda, kórház és minden, amire egy családnak szüksége lehet. Nem kell autóba ülnie sem, mert itt a környéken minden megtalálható.

Keszthely városa idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van, amit érdemes meglátogatni még. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang, Sümegi vár ..

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Igény esetén bútorozottan is eladó.

Az ár irányár, komoly érdeklődő esetén alkuképes!

Kérem tekintse meg a képeket és igény esetén tudok még küldeni néhányat.

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522