Szuper lakás, szuper hely, szuper ár!

8561 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Amennyiben a hirdetés címe nem keltette volna fel kellőképpen érdeklődését, KIEMELEM hogy a lakáshoz tartozik egy SAJÁT, sorompóval ellátott zárt udvari beálló, és egy 7 m2-es SAJÁT tároló is!!

Szeretne a város egyik látványosan fejlődő, és infrastruktúráját tekintve kiemelkedő környékén letelepedni, ahol minden megtalálható a közelben? Ne is keresgéljen tovább!

Eladásra kínálom ezt a rendkívül jó helyen található, Bruttó 100 / Nettó 86 m2-es, felújított, 3 szoba + nappalis, bútorozott lakást egy kétszintes társasház második emeletén.

Az ingatlan csendes utcában található. A környéken több iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, pláza, élelmiszerbolt (Aldi, Lidl, Auchan, Penny) helyezkedik el.

A lépcsőház tiszta, rendezett és igényes. Az itt lakók szívükön viselik, figyelnek a rendre. A lakóközösség barátságos.
A társasház egy nagy zöld udvarral rendelkezik, ahol játszótér is kialakításra került.

2018 év végén a lakás teljes felújításon esett át. Tájolásának köszönhetően napfényes. Az erkély nyílászáró redőnnyel felszerelt. A többi ablak napvédő rolót és szúnyoghálót kapott.

A fűtést és a melegvízellátást egyedi cirkó gázkazán biztosítja, kellemes meleg van a hideg évszakokban. A meleg évszakokban egy energiaosztályát tekintve rendkívül jó besorolású, költségkímélő hőszivattyús hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik a hűvös időről.

A lakáshoz tartozik egy saját használatú 7 m2-es tárolóhelyiség is. Ezenkívül a társasház udvarában zárt gépkocsibeálló található, ami utcafront felől közelíthető meg. Bejáratát távirányítós sorompó működteti.

Az ingatlan azonnal költözhető, ide csak a bőröndjét kell hoznia!
Kiváló választás fiatal pároknak, családoknak.

Hívjon reggeltől-estig akár hétvégén is!
Állok rendelkezésére, és minden jellegű kérdésre örömmel válaszolok!

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-Bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés
-Energetikai tanúsítvány
-Értékbecslés
-Ügyvédi szerződések, díjmentes jogi tanácsadás

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.