Szuper lehetőség több gyermekes családoknak!!

11831 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Ritka jó lehetőség akár nagycsaládosoknak!!!!

Eladásra kínálok Keszthelyen a Vásártér egyik kedvelt házában egy 5 szoba plusz nappalis lakást, mely kimondottan tökéletes akár 3 gyermekes, akár nagyobb családoknak is. Nem mindenki teheti meg vagy éppen fél belefogni régebbi hasonló kaliberű családi házak vásárlásába, mert fél a felújítástól, kertgondozástól stb. Ezért is tökéletes az ilyen lehetőség, hiszen egy lakás fentartása hosszú távon biztosan kevesebb költséget emészt fel, bátran tudom ajánlani!!

A lakás a 4. emelten található és lakáson belül két szint kapott kialakítást. Nem hiszem, hogy itt szűkölködni kellene. Alsó szint 68m2 és a felső szintnek, ahol már tetőtér van 44m2 az alapterülete. Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot, mely segít abban, hogy elképzelhesse, milyen is a lakás pontos elrendezése.


Főbb jellemzők:
• A lakás alsó szintje 68m2, a felső szint alapterülete 44m2 (ez már tetőtér). A lakás a 4. emeleten kap helyet, de pont ezért volt lehetőség a duplex megoldásra. Olyan mintha egy két szintes sórházban lakna.
• A társasház csúsztatott zsalus megoldással épült az 1987 tájékán, szigetelve lett. Az ingatlant azóta saját izlésükre formálták. A nyílászárók eredeti fa nyílászárók, melyek cserére várnak. A szobák parketta burkoklatot kaptak, a vizes helységek természetesen hideg burkolattal vannak burkolva.
• A lakás fűtéséről egy új Vaillant kazán gondoskodik radiátoros megoldással.
• A lakás keleti és nyugati tájolású.
• A csatolt alaprajz tájékoztató jellegű.
• Az épület állapota jó, folyamatosan végzik a karbantartásokat, de természetesen mindenki a saját ízlésére formálja leendő ingatlanát.

Ami kiemelendő az nemcsak az, hogy egy lakáson belül több szoba is kialakításra adott lehetőséget, de különösképpen a ház elhelyezkedése.
A közelben pár perces sétára található, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, templom, kórház, patika, orvosi rendelők, egyéb üzletek, játszótér. Autó nélkül is kényelmesen élheti itt az életét, minden elérhető. A balatonpart kb 1km-re található. A Festetics kastély is 5-10 perces kényelmes sétára van. Ingyenes parkolás az ingatlan előtt.
Buszmegálló a közelben.

Keszthely városa idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok érdekesség van, amit érdemes felkeresni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang stb.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK!

Komoly érdeklődő esetén alkuképes!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.