Tágas családi ház Abdán

198 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Győrtől pár kilométerre, mégis csendes utcában eladó egy 120 m²-lakótérrel rendelkező családi ház.

A településen megtalálható orvosi rendelő, fogorvos. Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen az autópálya felhajtó 5 perces távolságon belül van. Emellett a vasútállomás és a gyakori buszjáratok nyújtanak lehetőséget az utazásra.

A házat a 80-s években építették, szerkezetileg kiváló állapotban van. 2000 óta folyamatos felújításokon esett át az épület, melyen korszerűsítették a teljes fűtési rendszert (radiátoros gázfűtésre), kicserélték a villany hálózatot, az ablakokat műanyagra cserélték és a fürdőszobák felújításakor kicserélték a teljes víz és csatorna rendszert. Ennek köszönhetően az új tulajdonos egy frissítő festés után már otthon is érezheti magát.

A ház teljes területe alatt pince található (74 m²), melyben helyet kap a garázs is. A többi helyiség pedig kiváló tárolási lehetőséget nyújt, illetve akár egy műhely is működtethető benne.
A földszinten és az emeleten is két háló szoba található, azonban az emeleti nagy szobát jelenleg beépített bútorral két részre bontották, így az új tulajdonos döntheti el, hogy 3 vagy 2 emeleti szobára van-e szüksége.

Ha felkeltette az érdeklődését, kérjük, ne habozzon és keressen bennünket a lehető legrövidebb idő alatt!

A hirdetésben szereplő adatok, a megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.

Bertalan András

Bertalan András

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 370 4008
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban