Tágas ház az autópályához közel

150 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiköltözne a városból, de nem szeretne a zsúfolt budapesti környéki településeken, emelt áron házat vásárolni? Akkor javaslom nézze meg ezt az M6-os autópálya melletti Adonyban levő tágas, napfényes, 3 szobás családi házat.

A 70-es években épült téglaépítésű házban 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy tároló-padlásfeljáró található. Az udvarban nyári konyha és egyéb gazdálkodásra is alkalmas épületek is vannak. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár két generáció együttélésére is alkalmas. De nyaralónak is ideális.

A ház műszaki színvonala nem a mai kornak megfelelő, de az állapota jó, tehát szükség esetén egy festéssel hamar költözhető állapotba lehet hozni. Aztán a későbbieken is el lehet kezdeni a felújítását.

A telek, a helyi viszonyokhoz képest nagy, 1062 négyzetméteres. Konyhakert is van azok számára, akik szeretnének kertészkedni. Az udvar is még tartogat lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni az udvaron vagy a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden negyedórás sétán belül, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. A Velencei tó, Budapest vagy Dunaújváros is 20-30 percen belül elérhető autóval. A környéken épült és ezek után épülő új üzemek folyamatosan kínálnak munkahelyeket. Ezért is sokan választják állandó lakhelyül ezt a Duna parti települést. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban