Tágas, igényes otthon, műhellyel, vállalkozási lehetőséggel

16821 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csendes idillikus, falusi környezetben, Bázakerettye fürdőtelepülésen eladó ez a tágas, igényes, szinteltolással épült családi ház. A lakótér 150 nm nagyságú, amihez a pinceszinten tartozik további 50 nm, melyben garázs, és tároló is helyet kapott, így kialakítva egy 200 nm hasznos alapterületű ingatlant. A közel 3900 nm nagyságú területen az épület mögött egy vállalkozásra alkalmas 180 nm nagyságú műhely kapott helyet. A műhelyhez az előírásoknak megfelelően tartozik iroda, valamint vizesblokkok is. A garázs, a műhelyek fűtöttek, a garázsajtó elektromos.

Az épület alsó részei néhány éve jelentős felújításon estek át. A nappaliban klíma, új dekorvilágítás kerültek beépítésre. Megújult a bejárati, valamint a terasz ajtó, melyek szúnyoghálóval ellátottak. A konyha cseresznyefából készült, márvány lappal borított konyhaszekrényt kapott, melyben beépített sütő, illetve mozgásérzékelős led világítás került kiakakításra. A fürdőszoba 2 évvel ezelőtt teljeskörű felújításon esett át. A felújítás alatt megújult a fürdő vízhálózata, a burkolatok, valamint a szaniterek. Az épület északi fala külső, homlokzati hőszigetelést kapott. Az udvaron terasz, valamint egy épített kemence kerültek kialakításra. A tulajdonosok biztonsága érdekében kamerarendszert, valamint kamerával ellátott kaputelefont kapott az ingatlan. Az épületek fűtésére 2 alternatíva áll rendelkezésre. Vegyes tüzelésű kazán, valamint egy nagy teljesítményű gáz kazán melegíti a helyiségeket radiátorokon keresztül. A szinteltolásos ingatlan helyiségei: 5 szoba, melyből 2 szerkezetkész állapotú, nappali, étkező, konyha, előtér, wc, fürdőszoba, terasz, erkély, garázs, tároló. A tetőtéri szobák még befejezésre várnak.

A hatalmas műhely tökéletes lehet kisebb vállalkozások telephelyének, az igényes családi ház pedig akár nagyobb családok számára is ideális választás. Remek ár-érték arányú ingatlan, számtalan lehetőséggel. Megtekinteni csak előre egyeztetett időpontban lehet! A vételár irányár, mely a bútorzatot tartalmazza! Irodánk teljeskörű ügyintézést biztosít minden ügyfelünknek!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban