Tágas, igényes otthon, műhellyel, vállalkozási lehetőséggel

5324 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csendes idillikus, falusi környezetben, Bázakerettye fürdőtelepülésen eladó ez a tágas, igényes, szinteltolással épült családi ház. A lakótér 160 nm nagyságú, amihez a pinceszinten tartozik további 40 nm, melyben garázs, és tároló is helyet kapott, így kialakítva egy 200 nm hasznos alapterületű ingatlant. A közel 3900 nm nagyságú területen az épület mögött egy vállalkozásra alkalmas 180 nm nagyságú műhely kapott helyet. A műhelyhez az előírásoknak megfelelően tartozik iroda, valamint vizesblokkok is. A garázs, a műhelyek fűtöttek, a garázsajtó elektromos.

Az épület alsó részei néhány éve jelentős felújításon estek át. A nappaliban klíma, új dekorvilágítás, valamint új, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Megújult a bejárati, valamint a terasz ajtó, melyek szúnyoghálóval ellátottak. A konyha cseresznyefából készült, márvány lappal borított konyhaszekrényt kapott, melyben beépített sütő, illetve mozgásérzékelős led világítás került kiakakításra. A fürdőszoba 2 évvel ezelőtt teljeskörű felújításon esett át. A felújítás alatt megújult a fürdő vízhálózata, a burkolatok, valamint a szaniterek. Az épület északi fala külső, homlokzati hőszigetelést kapott. Az udvaron terasz, valamint egy épített kemence kerültek kialakításra. A tulajdonosok biztonsága érdekében kamerarendszert, valamint kamerával ellátott kaputelefont kapott az ingatlan. Az épületek fűtésére 2 alternatíva áll rendelkezésre. Vegyes tüzelésű kazán, valamint egy nagy teljesítményű gáz kazán melegíti a helyiségeket radiátorokon keresztül. A szinteltolásos ingatlan helyiségei: 5 szoba, melyből 2 szerkezetkész állapotú, nappali, étkező, konyha, előtér, wc, fürdőszoba, terasz, erkély, garázs, tároló. A tetőtéri szobák még befejezésre várnak.

A hatalmas műhely tökéletes lehet kisebb vállalkozások telephelyének, az igényes családi ház pedig akár nagyobb családok számára is ideális választás. Remek ár-érték arányú ingatlan, számtalan lehetőséggel. Megtekinteni csak előre egyeztetett időpontban lehet! A vételár irányár, mely a bútorzatot tartalmazza! Irodánk teljeskörű ügyintézést biztosít minden ügyfelünknek!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.