Tágas polgári lakás, ahol jó élni!

1120 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Rendkívüli áresés!
99.9 millió Ft helyett 94.9 millió Ft-ért Újlipótvárosban tágas polgári lakás kulturált környezetben eladó

XIII. kerület, Hegedűs Gyula utcában nagyméretű, 110 m2 alapterületű, amerikai konyhás-nappalis, 3 hálószobás, duplakomfortos, harmadik emeleti, gyönyörű állapotú polgári téglalakás eladó, liftes házban.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas egy többgyermekes család számára, de ügyvédi / könyvelő- / tervezőiroda vagy magánorvosi rendelő is kialakítható, az újlipótvárosi környezet pedig garantálja a biztonságot.

Alaprajz szerinti elrendezése: tágas amerikai konyhás nappali, 3 nagyméretű hálószoba, 1 fürdőkád + wc-s fürdőszoba, 1 tusoló + wc-s fürdőszoba, előszoba, valamint egy kisebb méretű tároló helyiség.

A lakás 2006-ban komoly műszaki felújításon esett át: víz- és elektromos vezetékek cseréje, majd 2012-ben esztétikai felújítások történtek, új burkolatok kerültek fel, míg 2018-ban megtörtént az ablakok nyílászáró cseréje valódi fából.

Az ingatlan keleti tájolásának és a hatalmas polgári ablakoknak köszönhetően reggeltől estig napfényben fürdik, nagyon világos.

A fűtést gáz-cirkó hőleadó radiátorok, a mindenkori komfortérzetet pedig légkondícionáló biztosítja.

Közös költsége 30 000 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, vízfogyasztást, takarítási költséget, szemétszállítást. Az áram és gáz számlázása egyedi fogyasztás alapján történik.

A terek és elrendezésük igazán szerethetővé teszik a lakást, illetve 3. emeleti fekvésének köszönhetően a szemben lévő szomszédok sem látnak be, mert az ingatlanjuk alacsonyabb fekvésű.

Amellett, hogy Újlipótvárosban élni önmagában is fantasztikus életérzés, a karnyújtásnyira fekvő bevásárlási és szórakozási lehetőségek (éttermek, Westend, Lehel Csarnok, Szent István park, Margitsziget) gyalogosan is néhány perc sétával elérhetők, de a tömegközlekedés is kiválóan kiépített.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. Ezenkívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy megszeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Péter

Szabó Péter

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 441 9282
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban