Tágas, polgári lakás az Izabella utcában

6317 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Külső-Terézvárosban, az Izabella utcában egy sarki, jó állapotú épületben eladóvá vált egy tágas nettó 86 nm-s lakás.

A magasföldszinten található, nagy belmagasságú, lakás fekvésének köszönhetően világos, nagy szobáit süti a nap.

Az alapterülete 86 nm, a két -jelenleg hálószobaként használt szobában stabil, kb 8 ill kb 6 nm- galéria került.

Elosztása: tágas nappali, 2 hálószoba, konyha étkezővel, kádas fürdőszoba + mellékhelyiség, külön wc, közlekedő. A szobák elhelyezkedése az alaprajzon látszik, azonban fontos, hogy külön-külön megközelíthetőek,így nem csak családok, de lakótársak is kényelmesen élhetnek a mindennapokban. Amennyiben valaki rövidtávú kiadásban gondolkodik, egy nagyobb felújítás után akár 3 kisebb apartman is kialakítható.

A lakásban a komolyabb munkálatok az elmúlt években megtörténtek: az ablakok cserélve lettek, több rétegű üveggel és redőnnyel rendelkeznek, a fűtésrendszer korszerűsítve lett. Egy Saunier Duval Isotwin F30 kondenzációs kazán radiátorokon át adja a meleget, és kb 10 éve a vezetékek is cserélték.

Ha valaki saját részre venné meg az ingatlant, akkor egy esetleges esztétikai modernizálás szükséges, de befektetés -kiadás esetén azonnal bérbeadható.

A ház jó helyen (pár perc sétára a Körúttól), és jó állapotban van; az elmúlt években teljes homlokzat és külső felújítás történt, aminek a költségét a közös költségből félretett felújítási alapból fizeti a ház.

A környék nagyon jó, legyen szó akár intézményekről, bevásárlásról, szórakozásról egyaránt. Pár perc alatt a Földalatti, az Oktogon, troli vonalak és a 4-6-s villamos is elérhető.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

5 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban