Tágas, Világos, És Az Ön Új Otthona Lehet!

960 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Domaszéken eladó, ez a 2006-ban épült, 188nm-es, nappali + 5 hálószobás, belső két szintes, napfényes, világos családi ház, 1401nm-es telken. A ház jó állapotú, folyamatosan karban tartott, külsőleg hőszigetelt. Az emeleten a falak belülről is szigeteltek. A fűtés gáz cirko-kazánal megoldott, radiátor és padlófűtés hőleadókkal. A ház hűtése klímával biztosított. A házon apró felújítási/befejezési munkák folyamatban vannak (pl.: az emeleti fürdőszobában nincs kád), ezeket a tulajdonos igény esetén vállalja, hogy megcsinálja/megcsináltatja. Szóval ide csak költözni kell, nem kell a felújítással bajlódnia.

A ház méretéből adódóan kiváló lehetőségeket rejt magában, mert a földszinten lehet háló-, gyerekszoba, dolgozószoba, nappali, étkező, de van háztartási helyiség is, akár még több szobát is ki lehet alakítani, összeköltözőknek is ideális lehet, mert többgenerációs házra átalakítás is megoldható, szóval a lehetőségek adottak, Ön dönti el hogyan szeretne élni velük.

A parkolás az utcán, az udvaron lehetséges a szabadban, vagy egy könnyűszerkezetes garázsban.

Nézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.

Az ingatlanról 18 képet töltöttem fel a hirdetésbe, ha esetleg nem ennyit lát, keressen elérhetőségemen és átküldöm a fotók elérhetőségét.

Iár.: 79.9M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen. Irodánk munkáját CSOK és Hiteltanácsadó illetve Ügyvéd és Energetikus is segíti.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban