Takaros kis lugasos!

2345 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pusztamérgesen kínálom eladásra ezt a felújított, takaros kis családi házat. A korszerűsítés keretein belül a nyílászárókat műanyagra cserélték, a fűtést cirkófűtésre alakították át, a villanyvezetéket újra húzták.
A konyhát és a közlekedő részt boltívek kialakításával tették tágasabbá, jelenleg itt van kialakítva a nappali is. Ezen helyiségeket laminált lappal burkolták.
A konyha és a fürdőszoba hidegburkolatos, a fürdőszobában tusoló és fürdőkád is beépítésre került.
A lakóháznak két bejárata van, az előszoba és a konyha felől is be lehet jutni, minkét ajtó biztonsági záras műanyag bejárati ajtó.
A két lakószoba belmagassága 2,28 m, a többi helyiség 1,89-2,14 m közötti.
A telken található egy 25 nm-es tégla, viszonylag újabb építésű melléképület, mely garázsként, tárolóként, akár nyári konyha kialakítására is alkalmas.
Az épület „L” alakú kialakításának köszönhetően viszonylag zárt részen egy szőlőlugast telepítettek. Egyedi a hangulata. Egy kávé, egy pohár bor, egy vacsora elfogyasztása itt biztosan azt az érzi, hogy „otthon”.

Németh Gabriella

Németh Gabriella

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3330
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.