Takaros kis Otthon Kiskundorozsmán

1019 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladóvá vált Szeged Kiskundorozsma városrészében ez a vályogfalazattal tégla alappal renedelkező takaros kis házikó, ami egy igazán csendes utcában található, könnyen megközelíthető. Az ingatlan 48 m2-es lakóterületet biztosít, 178 m2-es telekmérettel.

2005-ben a következő felújításokat végeztette el a tulajdonos:
- külső oldal- és homlokzati vakolása, festése
- a tető szigetelése, újralécezése
-villanyvezetékek áthúzása
- fürdőszobai nyílászáró és a bejárati ajtó műanyag nyílászáróra történő cseréje
-szobában melegburkolatként laminált padlóburkolat került lerakásra

Fűtése gázkonvektorokkal megoldott, a konyhai kéményben elvezetett, a szobai parapetes kivezetésű. A fürdőszobában törölköző szárító felszerelhető viszont jelenleg villanyfűtést használja a tulajdonos. Melegvízet gázbojler állítja elő.

Nyílászárói fából vannak hőlégkamrás üvegezéssel, szúnyoghállóval felszerelt. Árnyékolásról redöny gondoskodik az utcafronti részen.

Az átlagos állapotú ingatlan 1 db szobával és 1 db fürdőszobával, konyha + étkezővel, 1 db kamrával rendelkezik. Zöld övezetben helyezkedik el, tökéletes választás egy nyugodt és kényelmes lakóhely létrehozásához. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Buszmegálló 50 m, bevesárlóközpontok, élelmiszerboltok, orvosi rendelő, pár perces sétával kényelmesen elérhető.
Az ingatlan per-igény és tehermentes.

Kérem tekintse meg a tájékoztató alaprajzokat és a fotókat és ha úgy gondolja ,hogy elnyerte tetszését és személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban