Tanya + 1Ha szántó

4205 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mórahalmon, csendes, madár csicsergős környezetben eladó egy 2877 m2-es kivett tanya. A terület főúttól 3 km távolságra található, több irányból megközelíthető. Rajta 80m2 alapterületű vályog falazatú főépület + garázs és ólak.

Az épületek nagyon alapos felújítást igényelnek, ( ez már részben elkezdődött a főépület nyílászáróinak cseréjével, a falak javításával ), vagy esetleges bontást követően, a terület az ön igényei szerinti családi ház építésére alkalmas. Villany a telken, fűtés jelenleg kályhával megoldott. Vízvételi lehetőség ásott - és fúrt kútról lehetséges.
Gondozott környezet, az udvaron többféle fa, melyek egyikén egy fülesbagoly fészkel. Az ár tartalmaz továbbá egy kicsivel több, mint 1HA földterületet is, melyek két külön helyrajzi számon szerepelnek ( 6 minőségi besorolású 3,4 aranykorona értékű és 5 minőségi besorolású 9,06 aranykorona értékű ), de a tanyaterület szomszédságában találhatóak.
Amennyiben csendre, nyugalomra vágyik, önfentartana és önmegvalósítana, akkor itt egy nyitott könyv az ön számára. Éljen a lehetőséggel!

Kérdés esetén állok rendelkezésére, megtekintés időpontegyeztetést követően hétvégén is lehetséges.
Hitelügyintézés és ügyvédi közreműködés szükséges? Irodánk ebben is segítségére lesz.
Keressen bizalommal, kifogások helyett, megoldásokat kínálok.
Kissné Pipicz Szilvia
Tel: +3630/7472053
kissne.szilvia@ving.hu

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban