Tanya eladó Lébényben

2720 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tanya eladó Lébényben!
Távol a városi zajtól, ahol a csend és nyugalom, madárcsicsergés várja új tulajdonosát.
Rét, legelő, erdő besorolású, belterülettel majdnem határos 5,6 ha terület eladó Lébényben. Aszfaltozott út után kb 250-300 méter murvázott út vezet a bejáratig.
Területen tulajdonos hobbi szinten tart állatokat. Lovakat, birkákat, tyúkokat. 100-150 négyzetméter csak a veteményes kert. A többi mind füves, zöld terület a központi épület körül, talán 2 hektár. Ezen felül mind erdő. Az átgondolt erdőgazdálkodás következtében folyamatos a telepítés, kitermelés. Jelenleg 100-150 vágásra érett nyárfa van a területen.
A gazdasági épületek mellett épült a vasvázas, könnyűszerkezetes lakó épület. 60 nm-en szoba, konyha, fürdő, tároló, WC, külön nyíló vendég szoba. Mellette fedett folyosó, nagy fedett terasz, és felette az öt méter magasan levő körpanorámás kártya szoba. Csodás kilátással az épület előtt lévő halastóra, melyen kis híd vezet át.
Villany jelenleg agregátorról van az épületekben, de folyamatban van az E-on hálózatra kötés. Igény beadva, fejlesztési hozzájárulás befizetve, most az E-onon a sor. Víz házi vízműről van megoldva. A szennyvíz emésztő megoldással. Fűtése fás kandallóról, mivel rengeteg a fa.
Gazdálkodásra is alkalmas a terület, de jelenleg csak kedvtelésből üzemeltetik. Épület folyamatos ottlakásra is alkalmas. Vendégszobát évente visszatérő külföldi vendégek is bérlik, illetve baráti társaságok használják néha-néha. Lovasok, vadászok, horgászok.
Nyugalmat, természet közelségét kedvelőknek, lovakat szeretőknek ajánlom.
Ára: 53.000.000 Ft
Tel: 0630/601-9095

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.