Tanyapanzió, vendégház eladó Röszke mellett!

7893 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Röszkén, közvetlen az autópálya és a határátkelő szomszédságában , a régi 5-ös út mellett 1 hektáros területen, újonnan épült, 10 szobás exkluzív vendégház (vagy generációs családi ház) eladó . A parkosított pihenőudvaron egy kis tó is van és a növényzet ápolásához fúrt kút és locsolórendszer van kiépítve.
Az alsó szinten szobák, recepció, közösségi helyiségek, míg az emeleten vendégszobák kaptak helyet. A hálószobák külön fürdőszobával és WC-vel rendelkeznek.
A minden igényt kielégítő két szintes épület tervezésénél különös figyelmet fordítottak a későbbiekben vendéglátás, falusi turizmus feltételeinek megteremtésére. További fejlesztéssel vadász vagy lovas panzióként is üzemelhetne.
A vendégházhoz külön vásárolható további 7 hektár legelő, valamint 3 hektár szántó (legelő 1 ha: 3.000.000,-Ft; szántó 1 ha: 5.000.000,-Ft áron) mely területek szervesen kapcsolódnak a telekhez.
- A ház 328 m2-es
- telek mérete 1 ha (10.000 m2)
- 2 nappali
- 10 szoba
- 8 fürdőszobás (WC-el)
- 3 külön WC
- 2 szintes
- 2 állásos garázs (szerelőaknával) + kocsiszin
- 3 fázis

A lakóház szomszédságában számos melléképület; kézműves műhely (cserépkandallóval); fóliaház; gazdasági épület; raktár; géptároló kapott helyet.

A fűtésről és meleg víz ellátásról 3 fűtési mód gondoskodik:
- 3 db korszerű cirkó gázkazán, padló és radiátoros fűtéssel
- napkollektor - meleg víz ellátás
- vegyes tüzelésű kazán
- hatalmas kemence a közösségi térben.


Hívjon bizalommal!
Horváth Andrea 0620/9261694


Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban