Tanya+szántó egyben eladó

1360 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyula és Békéscsaba között a szervizúttól mindössze 800 méterre eladóvá vált egy 115 nm lakóterületű tanya és a hozzá tartozó 635 nm alapterületű telek, 3682 nm szántó és 4316 nm földrészlet.
Az ingatlanban a víz hidroforral fúrott kútról megoldott. A szennyvíz emésztőbe van elvezetve. Az ingatlan vályogtégla falazatú, az aljzat betonozott és szigetelt. A villany 1x32A, a fűtésről a konyhában sparhelt, a szobában kis méretű csempekályha gondoskodik. Az ingatlan lakórészének alapterülete 68 nm, emellett egy 20 nm alapterületű tároló, egy szintén csempekályhával felszerelt, lakható, 23 nm alapterületű melléképület, egy nagy méretű garázs, füstölő, fás szín, illetve egy disznóól, istálló és tyúkól is helyet kapott. Jelenleg is tartanak baromfit, birkát, de korábban tehenek és disznók is voltak, így ezen jószágok tartására is tökéletes helyszín.
A lakórészen a tető gerendák néhány éve cserélve lettek, a cserép nagyon masszív, jó állapotú. A nyílászárók egy része műanyagból, a nagy szobán pedig fából készültek kétrétegű üvegezéssel. A telek részben van körbekerítve.
Az ingatlan tehermentes, a bútorok külön megegyezés tárgyát képezik.
A 44-es út nagyon könnyen elérhető, az ingatlan aszfaltúttól mindössze néhány száz méterre helyezkedik el. Békéscsaba és Gyula néhány perces autóúttal elérhető.
Tökéletes választás állattartásra, biogazdálkodás kialakítására, de akár vállalkozás helyszíneként is.
Amennyiben egy természetközeli, csendes otthonra vágyik, most megtalálta! Hívjon mielőbb és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Dr. Folczné Szentléleki Enikő
PRÉMIUM

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Karrierigazgató
Gyula
+36 (20) 392 2660
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban