Társasházi lakás az északi városrészben

5199 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa északi városrészében eladó ez a 83 nm hasznos alapterületű társasházi lakás. A környék csendes, biztonságos. A lakópark zárt, parkosított, elektromos kapuval ellátott.
Az ingatlant a tulajdonosok 2007-ben teljeskörűen felújították. Megújultak a nyílászárók, a víz-és a villamoshálózat, a hideg- és melegburkolatok. A tető héjazata is megújult ebben az időben. A fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik, mely szintén 2007-ben került kiépítésre. Emelett egy központilag elhelyezett kandalló is alternatívaként szolgálhat a fűtésre. A lakáshoz tartozik egy 45 nm nagyságú, elkerített, szilárd burkolatú előkert is. Az ingatlanhoz tartozik egy fedett gépjármű beálló, és egy garázs is. A beálló a vételár részét képezi, míg a garázs vételára megbeszélés tárgyát képezi. A garázs külön nem vásárolható meg, csak a lakással együtt. Az ingatlan részei: 3 teljes értékű és egy félszoba, fürdőszoba, WC, előtér, étkező, konyha, gardrób, és egy előtetővel ellátott terasz. A közös költség mindössze 5000 Ft.
Az ingatlan nagyszerű vételi lehetőség lehet olyan családoknak, akik békés környezetben szeretnék kialakítani életterüket. A tulajdonos értékegyeztetéssel cserét is meghallhat családi házra Nagykanizsa területén.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857