Társasházzá alakítható 2 szintes ház eladó Győr Újváros

1654 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Újváros kedvelt utcájában, közel az újvárosi-tóhoz megvételre kínálok egy 473 m2-es összközműves, saroktelken levő 188 m2-es lakótérrel rendelkező 2 szintes tégla építésű házat 2 garázzsal, melléképületekkel, pici virágoskerttel.

Kiváló lehetőség Befektetőknek, akár 2 lakás is kialakítható. A külön bejárat miatt különösen ajánlom 2 generáció részére, vagy nagycsaládosoknak.

Az 1960-as években épített 94 m2-es alsó szintre 1973-ban építettek egy szintén 94 m2-es felső szintet, mely fafödém szerkezetű cseréptetős, beépíthető tetőtérrel. A felső szint az udvaron levő külső lépcsőfeljáróról közelíthető meg.

Mindkét szint elrendezése teljesen ugyanaz: szintenként 3 nagy szoba, nappali, konyha, fürdő, külön wc.

A külön bejáratú Felső szintet 2010-ben felújították, akár egy festéssel költözhető (kivéve a fürdő és wc ami felújításra szorul).
Új műanyag nyílászárókkal, redőnnyel felszerelt, a konyha és nappali ablakon szúnyogháló. 2 szoba burkolata laminált padló, a másik szobában szőnyeg, a többi helyiség járólappal burkolt, hűtő klímával, riasztóval felszerelt. A meleg víz ellátást fali gáz átfolyós vízmelegítő, mindkét szint fűtését egy különálló kazánházban elhelyezett álló kéményes gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal, illetve kiegészítésként egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

Az Alsó szint teljesen felújítandó, több éve lakatlan, szerkezetkész állapotú.

Az aszfaltozott telken belül 2 garázs található, kazánház, kis virágoskert, kerti csap, tárolók, nagy melléképület, mely akár további lakrészként is kialakítható a 42,5 m2 alapterület miatt.
Az ingatlan megegyezés alapján vehető birtokba.

Ideális lehet Önnek és családjának, ha Győrbe költözne egy kertvárosias lakóövezetbe, szereti a kihívásokat, részben felújítana vagy akár befektetne! Miért is?
Győr Újváros 5 percre található az Egyetemtől, a belvárostól 2 km-re, autóval néhány perc, gyalogosan 20 perc alatt megközelíthető. Sportolási lehetőség, közel az Olimpiai sportcsarnok, a közelben iskola, óvoda, újvárosi-tó, játszótér, posta, boltok, áruházláncok mind elérhetők.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését ez a felújítandó, kedvelt elhelyezkedésű ház, kérem hívjon bizalommal!
Szabó Ibolya
+36706174858

Szabó Ibolya

Szabó Ibolya

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban