Távol a város zajától, ahol csak a madarak éneke hallatszik.

3900 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Békés Vármegyében, Sarkad városában, teljes berendezésével két éve folyamatos felújításon átesett 1404 m2 -es telken, egy 2 szobás 60 m2-es, tégla falazatú családi házat.

Az ingatlan homlokzata 10 cm-es hőszigetelést kapott amely hálózva és simítva van a nemesvakolatozás az új tulajdonosra vár amihez a ceresit vakolat a rendelkezésre áll. A tető is felújításokon esett át így azzal se lesz gondja leendő tulajdonosának. Az ingatlanba hőszigetelt üveggel rendelkező fa nyílászárók lettek beépítve melyekre redőny került felszerelésre. Az otthon melegét jelenleg egy kandalló és egy hűtő-fűtő klíma biztosítja, de a központi fűtés rendszer is ki van építve csak egy vegyes tüzelésű kazánt kell rákötni a rendszerre és működik. A melegvíz előállításáról egy szinte új hajdú villanybojler gondoskodik.

A Telken található egy kb 20 m2 fatároló is valamint több termő gyümölcs fa illetve 30-40 db 1.5-2.5 méteres fenyőfa . A bejárati terasz valamint a hátsó terasz félkész állapotban van de a hozzá tartozó építőanyagok meg lettek vásárolva így az új tulajdonosnak már csak be kell építenie.
Részei:
- két szoba
- előtér/nappali
- konyha
- kamra
- fűrdőszoba+wc

Amennyiben ez a felújitott, tehermentes és 1/1 tulajdonban lévő ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a
06/70 384-66-53-as telefonszámon a hét bármely napján.

Molnár János

Molnár János

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 384 6653
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban