Távol a világ zajától

5364 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Lovászi településhez tartozó Egervölgyön eladó ez a lakható hétvégi ház, zártkerti ingatlan. Az ingatlanhoz 4 helyrajzi számon, összesen 6830 nm terület tartozik. A lakótér 55 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A területeken található gyümölcsös (főként barack és füge), 550 tő szőlő, és egy már kitermelkető akácerdő. A terület enyhén emelkedik, de könnyen járható.

A közel 80 éves boronapince jó statikai állapotnak örvend. Az épület néhány éve kapott új konyhabútort, illetve ebben az időben került kialakításra a zuhanyzó is. Az ingatlanban a vezetékes víz- valamint a villamoshálózat kiépítése megtörtént, a helyiségeket fa tüzelésű kandallóval lehet fűteni. Az ingatlan helyiségei: egy teljes értékű szoba, félszoba a tetőtérben, egy konyha, terasz, valamint egy tároló, melyben a zuhanyzó is helyet kapott. A szoba és a tároló alatt száraz, rendezett borospince húzódik.

A hegyháton többen is élnek életvitel szerűen. Megközelítése részben aszfaltos, részben kavicsos úton történik, mely télen is könnyen járható. A település 1-1,5 km távolságra található. A környék módfelett csendes, nyugodt. Akár hétvégi háznak, akár állandó lakhatásra is alkalmas ingatlan.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.