Ez az ingatlan foglalózva van

Téglaház Lőkösházán

4694 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lőkösházán, közel a település központjához 3 szobás családi ház eladó.
A ház téglaépítésű, statikailag jó állapotú, karbantartott, ablakai műanyagra nyílászárókra ki lettek cserélve. A fedett teraszról nyílik külön egy kis szoba konyhával, amely egybe van építve a házzal, de felújítandó, vagy könnyen átalakítható. Fűtését vegyes tüzelésű kazán, és gázkonvektor biztosítja. Közművekkel ellátott, a csatornahálózat az udvarra be lett vezetve, csak rá kell csatlakozni.
Az ingatlan mérete 80 nm 974 nm-es telken, felújítandó melléképülettel. A kert gazdálkodásra, kertészkedésre alkalmas.

Megegyezés szerint az épületben található bútorok és tárgyak maradhatnak. Per és tehermentes, azonnal költözhető.

Lőkösháza a Dél-békési térség szélén fekszik. A vasúti közlekedés szempontjából Lőkösháza kifejezetten súlyponti településnek számít, hiszen vasútállomása a Budapest-Bukarest vasúti fővonal mentén található, egyben vasúti határátkelőhely. A település Gyulától 28 km, Békéscsabától 37 km, Elek városától 14 kilométer távolságra helyezkedik el.
Nevezetessége a Vásárhelyi János Arad vármegyei alispán által 1810-ben építtetett empire stílusú Vásárhelyi-Bréda-kastély, amelyet 2011-12-ben helyreállítottak, 2013 nyarától látogatható.

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és bankfüggetlen hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban