Telek, bontandó vagy felújítandó faházzal

1870 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk Verőcén a Csattogó- Völgy ölelésében egy 761 nm2-s belterületen fekvő telket, két felújítandó/bontandó kisméretű faházzal.

A sátortetős Tátra-jellegű faház mérete 10 nm2, mely egy 2,8 m x 5,5 m beton alapon áll. Hálógalériás, belmagassága 2 méter. Terasza a Csattogó- Völgyre néz.
A melléképület alapanyaga fa, 14,5 nm2, mely egy 6,3 m x 3,7 m szintén beton alapon áll. Belmagassága 2,5 méter. Alkalmas tároló, befektetés esetén egy fedett mini „wellness’’ rész kialakítható.

Telken belül megtalálható közművek a víz, villany, az utcában elérhető a gáz is. A községből végig aszfaltozott úton jutunk el a telekhez, ahol több autó számára is alkalmas parkoló alakítható ki.
Rengeteg állandó lakója van az utcának, egyre többen képzelik el jövőjüket a nyugodt környéken.

A telek beépíthetősége 20%, kényelmes új otthon építésére is lehetőséget ad, akik nyugodt és tiszta környezetben képzelik el családi házukat.

Pár perces sétával bejárhatjuk a Börzsöny legszebb részeit, felfedezhetjük a Királyréti Vasúttal a Morgó-patak völgyét, a Királyréti tanösvényt, és a Csóványos-kilátót is.

Ajánlom mindenkinek, aki fantáziát lát a turizmus adta lehetőségekben a környéken, illetve akik vágynak egy hétvégi menedékre, és persze akik családjukkal a természet küszöbén szeretnének élni.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Garabits Tamás

Garabits Tamás

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 940 8458
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban