Teleki utcában 4. emeleti, normál állapotú lakás

2401 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, a Teleki utcában eladó ez az 57 nm hasznos alapterületű, 1+2 félszobás lakás. Az ingatlan egy 4 emeletes tömb 4. emeletén található.
Az ingatlan átlagos állapotú, esztétikai felújítás után azonnal költözhető. 2005-ben a lakás új vízhálózatot kapott. Ebben az időben újult meg a fürdőszoba, a wc, és a konyha is. A konyha és a folyosó nemrégiben új hideg burkolatokat kapott. A tömb a panelprogramon már átesett, melynek keretében új nyílászárókat, valamint külső homlokzati hőszigetelést kapott az épület. A lakás helyiségeit gáz-konvektorok fűtik. Az ingatlan helyiségei: 1 teljes érétkű szoba erkélykapcsolattal, 2 félszoba, konyha, fürdőszoba, wc, folyosó. A folyosón beépített szekrény került kialakításra, illetve tárolásra a földszinten található saját tároló is lehetőséget nyújt. Gépkocsival a tömb előtt ingyenesen lehetséges. A lakás közös költsége 15.000 Ft, amely 5 év múlva megközelítőleg felére mérséklődik.
Befektetésnek, vagy kisebb családoknak is ideális választás. Az ár irányár!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.