Teleki utcában földszinti lakás kiadó

863 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, a Teleki utcában kiadó egy 56 nm hasznos alapterületű földszinti lakás. A lakáshoz saját tároló is tartozik. Parkolni az ingatlan mögött kialakított parkolóban díjmentesen lehet.
A lakás igényesen felújított állapotban várja új lakóját. Az ingatlan bútorozott, részben gépesített. A mosógép, és a tűzhely tartozéka az ingatlannak. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, konyha étkezővel, közlekedő, wc, fürdőszoba. A közlekedőben egy tágas beépített szekrény kapott helyet. A fűtést gáz konvektorok biztosítják.
A bérleti díj 70.000 Ft, a bérlés megkezdéséhez 2 havi kaució szükséges. A közös költség mindössze 8.000 Ft. A tulajdonos hosszútávú, megbízható, leinformálható bérlőt keres. Az ingatlan Július 1-től kiadó. Az ingatlanban a kisállat nem megengedett, a dohányzás tilos. A bérlemény megtekintéséhez először személyes találkozó szükséges az irodában!
Iroda: Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.