Teleki utcai, igényes 57nm-s lakás

416 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Keleti városrészében, a Teleki utcában eladó ez 57 nm hasznos alapterületű tégla lakás. A lakás a 4 emeletes tömb 3. emeletén található.
Az igényesen kialakított lakást a tulajdonosok az elmúlt években folyamatosan újították, szépítették. Az évek során kicserélésre került a teljes víz- és villamoshálózat, a hideg- és melegburkolatok, a bejárati ajtó. Megújult a konyha, valamint a fürdőszoba. A konyhaszekrény, és az abba beépített gépek a vételár részét képezik (tűzhely, páraelszívó)! Panelprogram keretében megtörtént a tömb külső-homlokzati hőszigetelése, valamint a nyílászárók cseréje az erkélyre nyíló nyílászárók kivételével. A lakótömb kéményének bélelése is megtörtént, így a lakás már cirkósítható. Jelenleg a helyiségeket gáz-konvektorok fűtik. A lakás helyiségei: egy tágas, világos nappali erkélykapcsolattal, 2 félszoba, fürdőszoba, wc, konyha, folyosó, melyen beépített szekrény került kialakításra. Az ingatlan közös költsége 16.000 Ft, mely 4 év múlva, a panelprogram lejárása után közel 9.000 Ft-l fog csökkenni.
A lakáshoz a földszinten, valamint a pincerészben 2 közös, valamint 1 saját tároló is tartozik. Parkolni a tömb mögött kialakított parkolóban ingyenesen lehet.
A tulajdonosok cserét is meghallganak családi házra Nagykanizsa 15 km-s távolságában, értékegyeztetéssel!
A lakás felújított, kiváló állapotában várja új tulajdonosát. Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808